index_f01 (18K) index_f02 (21K) index_f03 (17K) index_f04 (24K) index_f05 (19K) index_f06 (24K) index_f07 (23K) index_f08 (26K) index_f09 (24K) index_f10 (23K) index_f11 (24K) index_f12 (24K) index_f13 (24K) index_f14 (19K) index_f15 (19K) index_f16 (24K) index_f17 (24K) index_f17 (24K) index_f18 (24K) index_f19 (24K) index_f20 (23K) index_f21 (25K) index_f22 (23K) index_f23 (25K)

Catalunya · revista de la CGT

Un compromís

La revista Catalunya és el principal òrgan d'expressió del sindicat CGT de Catalunya. Per aquesta publicació han passat centenars de lluites socials, centenars de conflictes sindicals, centenars de propostes emancipadores en tots els àmbits que aquesta paraula pot fer anar: feminisme, laïcisme, antiracisme, okupació, ecologisme, pagesia, moviment llibertari, defensa de les llengües, opció sexual, memòria històrica, antifeixisme... i tot amb un tronc central que són les activitats que desenvolupen les seccions sindicals, els sindicats, les federacions de rama, les federacions locals, comarcals i intercomarcals de la Confederació General del Treball de Catalunya.

El Catalunya és al carrer amb el compromís ferm d'ajudar a construir l'espai contrainformatiu. Som només una part d'aquest entramat que vol obrir l'espai d'explicació de la realitat als qui la volem transformar de forma radical; és a dir, des de la base, de baix cap a dalt, sense mitjancers, sense professionals; amb el món del treball com a centre però coincidint amb els sectors de la societat que aposten per lluitar enlloc de callar, per construir un futur enlloc d'assumir la realitat present. Contra els mitjans que aposten per l'autoritarisme, lluitem, des del Catalunya, per construir el futur llibertari ara mateix.

Des del Col·lectiu Catalunya, el col·lectiu editor del Catalunya, ens reconeixem continuadors de la tasca de convertir en lletres de tinta o digital els pensaments, les accions, les discussions i els avenços que contribueixen a construir la societat llibertària. Volem expressar el nostre reconeixement a publicacions com La Tramuntana, de Josep Llunas i Pujals, o L'Avenir, de Pere Cortiella; La Revista Blanca de Federico Urales i la mateixa Solidaridad Obrera, l´òrgan de la CNT de Catalunya durant anys i panys. D'Estudios o Generación consciente al primer Integral o Alfalfa, de l'Ajoblanco o El Viejo Topo dels setanta, de La Bicicleta al Contra-infos o l'Info-Usurpa, de El Triangle a l'Illacrua, de La Lletra A o Polémica a les desenes de butlletins que els militants de la nostra mateixa organització s'han dedicat a repartir per tants centres de treball com hi tenim presència... i a molts més que no anomenem però que sí llegim.

NOTA:

ccTots els continguts d’aquesta revista estan sota una llicència “Creative Commons Reconeixement-NoComercial-SenseObraDerivada 2.5 Espanya”
Sou lliure de: copiar, distribuir i comunicar públicament l’obra amb les condicions següents:
- Reconeixement. Heu de reconèixer els crèdits de l’obra de la manera especificada per l’autor o el llicenciador.
- No comercial. No podeu utilitzar aquesta obra per a finalitats comercials.
- Sense obres derivades. No podeu alterar, transformar o generar una obra derivada d’aquesta obra.
Quan reutilitzeu o distribuïu l’obra, heu de deixar ben clar els termes de la llicència de l’obra. Alguna d’aquestes condicions pot no aplicar-se si obteniu el permís del
titular dels drets d’autor. Els drets derivats d’usos legítims o altres limitacions reconegudes per llei no queden afectats per l’anterior.
Més informació a http://cat.creativecommons.org

CGT de Catalunya | CGT | Rojo y Negro