Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

Publicacions
Darrer afegit : 17 de juny de 2020.
diumenge 30 de setembre de 2012 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Informe d’Oliver Wyman sobre el sector financer espanyol
A l’escenari més desfavorable, Bankia necessitaria 24.743.000, Catalunyabank 10.825.000 i NCG Banc 7.176.000 d’euros. El Banc Popular, després de l’absorció del Pastor, requeriria 3.223.000, que diu que aconseguirà pels seus mitjans. La xifra és similar a la que van avançar les consultores privades al començament d’any: entre 51.000 i 62.000 milions: Informe d’Oliver Wyman sobre el sector financer (...)
dimecres 25 de juliol de 2012 ,  per  Xarxes Socials - CGT Catalunya
100.000 exemplars editats per La Directa i Plataforma Aturem Eurovegas amb suport de Col.lectiu Ronda, CGT Baix Llobregat i Secretaria d’Acció Social CGT Catalunya, Òmnium Cultural Baix Llobregat, Centre d´estudis Comarcals Baix Llobregat, Can Masdeu i Coop57. PDF dels 100.000 exemplars de paper de Salvem el delta del Llobregat: aturem Eurovegas: Salvem el delta del llobregat: aturem (...)
diumenge 3 de juny de 2012 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
"Anarquisme i política. El programa mínim dels llibertaris del Tercer Mil·lenni". Stefano d’Errico. Relectura antològica i biogràfica de Camillo Berneri, Madrid 2012, 758 pàgines. Presentacions del llibre a Barcelona, Granollers i Rubí Aniran càrrec de Stefano d’Errico, autor del llibre i sindicalista d’Unicobas, i Emili Cortavitarte, historiador i sindicalista de la CGT: Dijous 7 de juny a (...)
dimarts 11 d'octubre de 2011 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Fullet-convocatòria de l’acte per l’abstenció que es realitzarà el 22 d’octubre al Baix Llobregat. L’acte consistirà en una xerrada informativa + debat, que tindrà lloc a les 18 h. al Casal Municipal d’Entitats Sant Jordi de Gavà. El disseny gràfic és del company Manolito Rastaman. Si algú el troba interessant i ho vol aprofitar, pot fer-ho i el company dibuixant està disposat a modificar llocs, dates, (...)
divendres 5 d'agost de 2011 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Entrevista a Revista R@mbla a Antonio Cano i Carlos Bernal de la Secció Sindical de la CGT a l’Institut Municipal de Parcs i Jardins
Hi haurà a qui la lluita dels treballadors de Parcs i Jardins de Barcelona li resulti tan sols un minúscul detall, una anècdota o nota al peu, dins de les vastes conseqüències de la gestió neoliberal que s’està executant avui en dia en el sector públic. Més punyent que el cas dels jardiners, diran alguns, són la sanitat i l’educació públiques convertides en avantatjosos negocis. No obstant això, el cas (...)
dimecres 30 de març de 2011 ,  per  Coordinació del Catalunya
Una publicació de la Universidad Nómada, contra la «austeritat», per la inflació de drets i desitjos de transformació
SÓN més de tres anys de l’època de la crisi econòmica global. És temps suficient per a reconèixer que les solucions proposades des de dalt no fan més que empitjorar la situació dia darrere dia. El creixent malestar que sorgeix a Europa contra les anomenades mesures d’austeritat i de retallades contra les polítiques de benestar —que la ciutadania observa amb perplexitat quan es produeixen (...)
dimecres 9 de gener de 2008 ,  per  webcat
Aquí teniu el Masala nº39 (Gener-Febrer 2008) digital on podreu llegir articles sobre La Barceloneta com “El "Plan de los Ascensores" en las mismas manos que Illa Robador y el Mercat de Santa Caterina” o “La remodelació del port de Barcelona perjudicarà a una part important de la flota pesquera” Pàg 2 Editorial: Cambio silencioso al frente de FOCIVESA Pàg 3 La querella contra los propietarios de (...)

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid