Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

Materials de formació
Darrer afegit : 16 de desembre de 2018.

Materials de formació sobre temes diversos, d’interès per a afiliats i afiliades.

Podeu trobar més informació al web

https://formaciocgt.net/

0 | 10 | 20 | 30 | 40 | 50 | 60 | 70 | 80
diumenge 13 de febrer de 2011 ,  per  Coordinació del Catalunya
En document adjunt us podeu descarregar una guia per a l’autodefensa davant les mútues laborals, un document breu, senzill i esquemàtic de 7 pàgines, editat per la CGT de Castella-Lleó. Les Mútues Laborals es van crear inicialment com entitats gestores de les prestacions per accidents de treball i malalties professionals, havent de prestar una sèrie de serveis en canvi de quedar-se amb un (...)
dijous 3 de febrer de 2011 ,  per  Coordinació del Catalunya
En format power point, odp i pdf, el Gabinet d’Estudis Confederal de la CGT ha actualitzat aquesta presentació en 30 diapositives, en les quals es resumeix el model públic de pensions, els atacs rebuts per governs i capital, i les conseqüències de la nova Reforma de les Pensions, pactada amb CCOO-UGT i patronal a esquenes de la societat i dels treballadors. Es tracta de l’actualització del (...)
dimarts 25 de gener de 2011 ,  per  Coordinació del Catalunya
En format power point, odp i pdf, el Gabinet d’Estudis Confederal de la CGT ha realitzat una presentació de 22 diapositives, en les quals es resumeix el model públic de pensions, els atacs rebuts per governs i el Capital, i les conseqüències de la nova Reforma de les Pensions. Així mateix en pdf està el text del document en el qual està basada la presentació. A continuació en documents adjunts hi (...)
dimarts 18 de gener de 2011 ,  per  Coordinació del Catalunya
Us passem els enllaços a dos resums en Power Point dels efectes i de les conseqüències de la reforma de les pensions, material que us pot ser útil a nivell formatiu - informatiu: https://docs.google.com/present/edit?id=0AYH3mgip4iqxZGcybm12ODVfNjlnZHg5cXJkag&hl=en https://docs.google.com/present/edit?id=0AYH3mgip4iqxZGcybm12ODVfNDdnY3Z0OWRmZA&hl=en JA N’HI HA PROU. VAGA GENERAL, EL 27 (...)
dilluns 17 de gener de 2011 ,  per  Coordinació del Catalunya
El material permet donar a conèixer quina és l’estratègia que s’està fent servir per enfonsar el sistema públic de pensions
Davant la projectada reforma-retallada de les pensiones que vol portar a terme el govern espanyol, la CGT de Catalunya ha editat un interessant document de 16 pàgines titulat "El sistema de la Seguretat Social i la seva reforma. Preguntes amb resposta", d’utilitat per conèixer millor el tema i enfortir les nostres argumentacions contra la retallada de les pensions. 19 preguntes amb resposta per (...)
dijous 13 de gener de 2011 ,  per  Coordinació del Catalunya
Una iniciativa conjunta del Catalunya, L’Accent i la Directa, que teniu aquí en document adjunt
>>> Periòdic "Ja n’hi ha prou". sobre la retallada de les pensions i el que s’hi amaga darrere, 8 pàgines en format periòdic de distribució gratuïta, és un molt bon material de campanya, un bon treball d’informació i denúncia per a ser repartit i llegit. Les pensions, amenaçades pel govern Després de la reforma laboral, ara volen passar les tisores per les pensions i amenacen amb una privatització de la (...)
dijous 30 de desembre de 2010 ,  per  Coordinació del Catalunya
100 años de Anarcosindicalismo. La Idea, ayer y hoy Llibret en castellà coordinat per Rojo y Negro i la Fundació Salvador Seguí, que recopila els articles i il·lustracions que han anat publicant-se en "La pàgina del centenari" en el periòdic confederal Rojo y Negro durant 2010. Presentació per Mª Angels Rodríguez La paraula, les paraules que han anat configurant durant aquests últims cent anys (...)
dilluns 15 de novembre de 2010 ,  per  Coordinació del Catalunya
A més, l’article de Vicenç Navarro "Les pensions, inviables?"
¿ESTÁN EN PELIGRO LAS PENSIONES PÚBLICAS? Un document editat per ATTAC i escrit per Vicenç Navarro, Juan Torres López i Alberto Garzón Espinosa a qui interessa que les pensions siguin privades? tenen raó els qui diuen que són inviables? què convé fer per a garantir el seu futur? ESTAN EN PERILL LES PENSIONS PÚBLIQUES? LES PREGUNTES QUE TOTS ENS FEM LES RESPOSTES QUE SEMPRE ENS OCULTEN >>> El (...)
diumenge 5 de setembre de 2010 ,  per  Coordinació del Catalunya
El dret a prestacions i les seves diverses modalitats
Si estàs cobrant la prestació d’atur contributiva i trobes treball per compte aliè a temps complet, poden passar les següents coses: Que el nou treball duri menys de 360 dies (un any). Al tornar a estar en situació d’atur, pots tornar a cobrar el que quedi de la prestació que vas deixar de cobrar per a treballar. Que el nou treball duri més de 360 dies. Al tornar a estar en situació d’atur pots (...)
dimarts 17 d'agost de 2010 ,  per  Coordinació del Catalunya
"Com realitzar una Acció Directa Noviolenta (l’ADN), i no sucumbir en l’intent" "Taller per a treballar la por" "El Pla d’Acció del Moviment (MAP): Una eina per analitzar l’avenç del vostre moviment" Tres guies i unitats didàctiques per a tallers, elaborades i/o editades pel Grup Antimilitarista de Carabanchel i l’Assemblea Antimilitarista de Madrid, tremendament útils davant de l’evident evolució (...)
0 | 10 | 20 | 30 | 40 | 50 | 60 | 70 | 80

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid