Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

Materials de formació
Darrer afegit : 16 de desembre de 2018.

Materials de formació sobre temes diversos, d’interès per a afiliats i afiliades.

Podeu trobar més informació al web

https://formaciocgt.net/

0 | 10 | 20 | 30 | 40 | 50 | 60 | 70 | 80
dimecres 18 d'abril de 2012 ,  per  Coordinació del Catalunya
En documents adjunts en format pdf i power point hi teniu un esquemàtic document sobre la última reforma laboral, elaborat per la Secretaria de Jurídica de CGT Catalunya. Reforma Laboral 2012 Power Point nou View more presentations from CGT Catalunya Open publication - Free publishing - More cgt
divendres 13 d'abril de 2012 ,  per  Coordinació del Catalunya
Un material del Grup de treball de l’auditoria del deute del 15M Barcelona
Introducció Estem en crisi i, com si d’una tautologia es tractés, no existeix altre discurs per a sortir d’ella que el de retallar i continuar retallant els pressupostos de l’Estat que estan dirigits a fins socials. El motiu de tal austeritat, segons apunta el discurs dominant, és l’alt nivell d’endeutament de l’Estat espanyol a causa d’un malversament llibertí dels serveis socials. Frases de l’estil: (...)
dilluns 12 de març de 2012 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Recopilació de documentació d’anàlisi i estudi sobre la Reforma Laboral del 2012. Inclou: Informe per part de la Secretaria de Jurídica de la CGT de Catalunya. Diari editat per la Vaga General del 29M. Comentarios al Real Decreto Ley 3/2012 de 10 de febrero de medidas urgentes para la reforma del mercado laboral (Autor: Carlos Hugo Preciado Domènech). Quadre comparatiu de les (...)
dimarts 28 de febrer de 2012 ,  per  Coordinació del Catalunya
El passat mes de febrer de 2012, va ser aprovat per la via d’urgència, a través del Consell de Ministres, el Reial Decret-Legislatiu 3/2012, de 10 de febrer, de mesures urgents per a la reforma del mercat laboral. Aquest Reial Decret-Legislatiu, que ja té vigència i aplicació, capgira els fonaments de les relacions laborals i fa canvis en profunditat del que fins ara enteníem com a paràmetres de (...)
dijous 23 de febrer de 2012 ,  per  Coordinació del Catalunya
Ja us podeu descarregar la Guía Jurídico Sindical. Manual de interpretación de la normativa laboral para la actuación sindical (Ed.2011) editada per l’Escola Confederal de Formació "Eladio Villanueva" i el Gabinet Jurídic Confederal de la CGT. Una eina bàsica per a la nostra actuació sindical. Us podeu descarregar els diferents capítols (que teniu especificats a continuació) anant a (...)
dimecres 22 de febrer de 2012 ,  per  Coordinació del Catalunya
Teniu en documents adjunts diversos materials sobre la reforma laboral recentment aprovada pel govern espanyol del PP. El Reial Decret-Llei 3/2012, de 10 de febrer, de mesures urgents per a la reforma del mercat laboral, que inclou tota la normativa de la nova reforma laboral. El BOE amb el recull de correccions d’errors que hi havia en el Reial Decret-Llei 3/2012. Un document comparatiu (...)
dimecres 1 de febrer de 2012 ,  per  Coordinació del Catalunya
Un article d’Àlex Tisminetzky
El Tribunal Suprem espanyol porta anys discutint com ha de ser indemnitzat el treballador que pateix un Accident de Treball o una Malaltia Professional. Semblen preguntes metafísiques, però els magistrats es posen l’interrogant sobre quan val una vida humana d’un assalariat: Quan el dolor d’una vídua? O quants diners valen perdre un braç?. Ara, amb aquesta darrera sentència de la Sala General, la (...)
dilluns 23 de gener de 2012 ,  per  Coordinació del Catalunya
L’energia nuclear i la salut Les avaluacions més recents de les emissions radioactives de la catàstrofe de Fukushima indiquen que, fins al mes d’octubre, uns 36 peta becquerels (36.000.000.000.000.000) de radiació han estat abocats, la majoria al mar (aproximadament un 80%) i la resta a terra (un 20%). Es tracta d’un volum de radiació considerable, com que es tracta d’elements de llarga vida, la (...)
dilluns 9 de gener de 2012 ,  per  Coordinació del Catalunya
Presentació PDF del curs sobre xarxes socials en l’àmbit sindical, llistat d’eines creades per l’equip de Comunicació de CGT Catalunya i recopilació dels perfils de diferents ens de la CGT de Catalunya
Les xarxes socials: el nou repte sindical. CGT Catalunya Presentació PDF del curs sobre xarxes socials en l’àmbit sindical realitzat per la CGT de Catalunya el passat 13 de desembre a Barcelona. Per veure la presentació utilitzada per al curs, aneu a: http://www.slideshare.net/CGTCatalunya/les-xarxes-socials-el-nou-repte-sindical-cgt-catalunya-10455729 Llistat d’eines creades per l’equip de (...)
dijous 5 de gener de 2012 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Ampliació de la informació utilitzada durant l’esmentada Conferència.
Una nova Conferència de Delegats i Delegades de la CGT de Catalunya es va celebrar el 15 de desembre al Centre Cívic Fort Pienc de Barcelona. El tema presentat en aquesta ocasió va ser la darrera reforma de la Negociació Col·lectiva. Després de la pertinent presentació de la Secretaria de Formació, el primer ponent Vidal Aragonés ens va delectar amb una lúcida i alhora interessant introducció sobre (...)
0 | 10 | 20 | 30 | 40 | 50 | 60 | 70 | 80

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid