Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

Guies d’acció social
Darrer afegit : 7 de novembre de 2011.
0 | 10
dilluns 7 de novembre de 2011 ,  per  Coordinació del Catalunya
A l’iniciar-se la crisi va haver-hi bastantes persones de bona voluntat, crítiques del sistema capitalista, que van pensar que la crisi podria suposar un canvi important en aquest i que permetria, almenys, establir alguns controls i regulacions que contribuirien a pal·liar parcialment alguns dels majors desastres que el període del capitalisme neoliberal estava causant des dels setanta. Era una (...)
diumenge 5 de desembre de 2010 ,  per  Coordinació del Catalunya
Les secretaries de Jurídica i Acció Social de la CGT de Catalunya han editat la versió en català de la "Guia Antirepressiva. Drets i llibertats per la lluita social" editada fa uns mesos per la Secretaria d’Acció Social confederal de la CGT. L’edició catalana afegeix continguts sobre les penes multa i actualitza alguns aspectes del text original en castellà. ÍNDEX Presentació Actuacions (...)
diumenge 11 de juliol de 2010 ,  per  Coordinació del Catalunya
Títol: La crisis en el estado español: el rescate de los poderosos Autor/editor: Seminari d’economia crítica Taifa Col·laboradors: Jordi Berbis, Josep Manel Busqueta, Natalia Caicedo, Miren Etxezarreta, Francisco Ferrer, Xabier Gràcia, Ivan Gordillo, Elena Idoate, José Iglesias, Joan Junyent, Dani Mayals, Ramon Ribera i Vicky Soldevila Sèrie: Informes d’economia Número: 07 Maig 2010 Pàgines: (...)
dimarts 4 de maig de 2010 ,  per  Coordinació del Catalunya
Informe d’economia núm. 6 editat pel Seminari d’Economia Crítica Taifa el juny de 2009. En els últims trenta anys el capitalisme ha evolucionat transformant-se profundament. En 2007 tots aquests canvis van desembocar en una profunda crisi financera i econòmica, que afecta a tot el món. Ningú nega ja la seva magnitud ni les greus conseqüències de la mateixa per a les economies i la ciutadania. (...)
dimarts 4 de maig de 2010 ,  per  Coordinació del Catalunya
Informe d’economia núm. 5 editat pel Seminari d’Economia Crítica Taifa el novembre de 2008. Anàlisi de la distribució de la renda i la riquesa en l’estat espanyol a través de l’estudi dels salaris, els beneficis empresarials, la concentració de la riquesa i la precarietat del benestar. A més inclou un apartat sobre l’impacte d’aspectes no salarials com l’increment del cost de la vida i l’habitatge i la (...)
dimecres 6 de maig de 2009 ,  per  Coordinació del Catalunya
Ja ha sortit la guia, amb una no desitjada demora, degut sobretot a l’interès perquè sigui un instrument útil i actualitzat, atès que les normatives i les circumstàncies socials han canviat ràpidament en els últims mesos. La Guia Antirrepresiva de la CGT és un complet dossier amb uns continguts que esperem us siguin aclaridors i d’utilitat davant els difícils temps que vivim i per viure que ens (...)
dimecres 17 d'octubre de 2007 ,  per  Coordinació del Catalunya
Informes d’economia nº 4 del Seminari Taifa
Publicat al setembre del 2007, el quart número dels informes d’economia està dedicat a les causes de l’existència de la pobresa, i el títol és "Hay pobres porque hay muy, muy ricos". Introducció. Està de moda comptar pobres. Les institucions públiques de més renom —Nacions Unides, Banc Mundial, la UE— es preocupen de saber tots els pobres que hi ha, així com importants institucions privades. A l’estat (...)
diumenge 28 de gener de 2007
En aquesta guia volem aprofundir en els aspectes socials que afecten al món laboral, però que no són exclusius de les relacions laborals sinó que tenen profundes conseqüències en el nostre dia a dia quotidià, us volem oferir una eina que serveixi d’orientació en la negociació col·lectiva dins l’empresa en matèria d’objectius socials a conquerir. Es per això que hem estructurat la guia en 13 eixos que (...)
dilluns 1 de gener de 2007 ,  per  webcat
Ja ha vist la llum el tercer número de la sèrie Informes de economía que publica el Seminari d’Economia Crítica Taifa. En aquesta ocasió centrem el nostre anàlisi en el mercat de treball. L’informe està dividit en tres parts. En primer lloc es presenta el marc conceptual en el que es desenvolupen les relacions laborals en l’actualitat, revisant les principals posicions teòriques al respecte. En segon (...)
dilluns 1 de gener de 2007 ,  per  webcat3
0 | 10
Rànquings 365 últims díes

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid