Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

La CGT i la seva actuació sindical
Darrer afegit : 27 de gener de 2015.
0 | 10 | 20
dimarts 27 de gener de 2015 ,  per  Coordinació del Catalunya
Acords de la Conferència Sindical de CGT realitzada a Jerez de la Frontera del 21 al 23 de novembre de 2014 Els teniu en format pdf en document adjunt o a l’enllaç: http://www.cgt.org.es/sites/default/files/Acuerdos%20del%20Conferencia%20de%20Jerez%202014_0.pdf
dimecres 17 de juliol de 2013 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
CGT GUANYA PER MAJORIA ABSOLUTA LES ELECCIONS A LA FUNDACIÓ PRIVADA SANTA TERESA (EL VENTALL) DEL VENDRELL. En el dia d’avui s’han celebrat eleccions en la citada empresa, en la qual fins avui tenien representació CGT, CCOO i UGT. En aquestes Eleccions Sindicals no ha presentat candidatura UGT, amb el que en funció dels vots, el repartiment s’ha fet entre CGT i CCOO. La candidatura de CGT ha (...)
dijous 23 de maig de 2013 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
ELECCIONS SINDICALS A L’ALCAMPO MATARÓ La CGT ha obtingut 5 delegats al comitè de l’empresa Alcampo a Mataró. Aquest és un resultat molt positiu ja que sortíem sense tenir cap delegat ni estar presents a l’empresa i en tres mesos i després d’una molt dura campanya portada endavant per la direcció i la seva branca sindical Fetico amb coaccions, amenaces d’acomiadament, etc, per a que no es (...)
divendres 8 de febrer de 2013 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
CGT i els treballadors/es guanyen eleccions sindicals a l’empresa HYDRO ALUMINIUM EXTRUSIÓN S.A. de Santa Oliva (Baix Penedès) En el dia d’avui s’han realitzat en HYDRO ALUMINIUM EXTRUSIÓ SA de Santa Oliva (Tarragona) les Eleccions Sindicals en què CGT s’ha presentat per primera vegada. La candidatura de CGT al col·legi d’especialistes ha obtingut un molt bon resultat, obtenint 25 dels 45 vots emesos (...)
divendres 13 de gener de 2012 ,  per  Coordinació del Catalunya
La Direcció de Caprabo continua la persecució de la militància de la CGT amenaçant amb noves sancions als delegats/des. Us recordem que hi han companys i companyes amb sancions de sou i feina, i que als acomiadats i acomiadades se’ls ha restat de la liquidació una part important dels seus sous, pel que necessiten del suport econòmic de la Organització, fem una crida a que tots els Ens de la CGT facin (...)
dimecres 4 de gener de 2012 ,  per  Coordinació del Catalunya
Dijous 5 de gener a les 10h. del matí
SOLIDARITAT AMB ELS COMPANYS ACOMIADATS DEL BUS TURISTIC CITY - TOUR PIQUET DE SUPORT A BARCELONA DIJOUS 5 DE GENER, 10.00 HORES, PLAÇA CATALUNYA (RAMBLA CATALUNYA 8) City Tour és una empresa de Julià Travel i Marfina Bus que explota una de les línies del Bus Turístic de Barcelona, una empresa en la que Direcció ha agafat una deriva reaccionària contra els treballadors/es que reclamen millorar (...)
dimarts 8 de novembre de 2011 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Dimecres 09 i dijous 10 a Barcelona i L’Hospitalet de Llobregat.
La secció sindical de CGT a Caprabo realitzarà noves concentracions en els centres de treball de Caprabo: - dimecres 09: centre del Passeig Valldaura 218-220 de Barcelona, de 10:30 a 13:00 hores. - dijous 10: centre del carrer Enginyer Moncunill 111, a la Florida de L’Hospitalet de Llobregat, de 10:30 a 13:00 hores. Us recordem que hi han companys i companyes amb sancions de sou i feina, i (...)
dimecres 19 d'octubre de 2011 ,  per  Coordinació del Catalunya
Campanya de suport i solidaritat
En concret, en aquests moments hi ha tres companys acomiadats i dos sancionats amb 35 dies d’ocupació i sou per no assistir al treball, just en les hores de dedicació sindical, perquè l’empresa no reconeix els resultats de les eleccions sindicals que oficialment són vàlids segons el Jutjat Social i el requeriment d’Inspecció de Treball. Caprabo, vulnerant la Llei Orgànica de Llibertat Sindical, ha (...)
dimarts 20 de setembre de 2011 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
La direcció de Caprabo vulnera la Llei orgànica de llibertat sindical amenaçant amb aplicar el règim sancionador del conveni de Supermercats i Autoserveis de Barcelona a diversos dels representants legals dels treballadors del l’Agrupació de Centres de Barcelona si segueixen exercint el seu dret de representació i fent ús del crèdit d’hores sindicals. Ara es compleix un any des que es va iniciar el (...)
dimarts 13 de setembre de 2011 ,  per  Coordinació del Catalunya
Totes les persones que treballem en el sector de la informàtica i consultoria hem viscut uns inicis força semblants: quan comences a treballar en aquest sector t’enganyen amb promeses que veus incomplides una per una, et manipulen perquè facis hores, perquè no coneguis els teus drets i un llarg etcètera amb la promesa que ho estàs fent per ser recompensat ’en el futur’. Hi ha empreses que (...)
0 | 10 | 20
Rànquings 365 últims díes

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid