Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

Documentació i estudis
Darrer afegit : 21 de febrer de 2013.
0 | 10 | 20 | 30
dijous 21 de febrer de 2013 ,  per  Coordinació del Catalunya
La Secretaria d’Acció Social de la CGT de Catalunya fa una crida a participar a les mobilitzacions de Tarragona, Lleida, Barcelona i Reus
EL 23-F TORNEM A PRENDRE ELS CARRERS Davant les retallades socials, davant la creixent repressió, davant els retrocessos en les condicions laborals, davant les polítiques que fomenten l’espoli de la majoria de la població a favor dels interessos d’uns pocs, la CGT de Catalunya defensa ara encara amb més força la necessitat de la mobilització permanent. I aquesta mobilització la farem amb (...)
divendres 15 de febrer de 2013 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Vaga Indefinida a CTC Externalización S.L. Els treballadors i treballadores de CTC Externalitzación SL subcontracta de logística en Aceros para la Construcción S.A. de l’Arboç del Penedès convoquen VAGA INDEFINIDA. El tràmit legal s’ha cursat en el dia d’avui per començar la mateixa dimarts dia 19 de febrer . Després dels acords aconseguits en l’ERO plantejat per Aceros para la Construcción SA, el qual (...)
dissabte 2 de febrer de 2013 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Article de l´editor Ernest Folch en referència al moviment #15M
Els van dir de tot. En el millor dels casos, que no sabien què volien i que no feien propostes. En el pitjor, que eren bruts, mal educats i uns dropos fills de papà. Hi va haver una campanya molt ben orquestrada per la claca dels règims existents per fer-los passar per irresponsables, símptoma d’una joventut esgarriada. Aquells joves que van sorprendre el món en aquell històric 15-M no van (...)
dijous 31 de gener de 2013 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Companya, company, Com possiblement ja saps, el Rector i el seu equip han presentat, amb l’excusa del Reial Decret-Llei de Wert, un nou model de dedicació docent que afecta en principi al personal pdi funcionari però que té conseqüències mediates per al professorat contractat. El model en qüestió no és neutral. T’adjuntem una anàlisi dels principals paràmetres. Tingues en compte, però, que l’adaptació (...)
divendres 25 de gener de 2013 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Informe de Rubén-A. Benedicto Salmerón. Psicòleg social. Assemblea del Sector Social, CGT. De-Alliberaments.
Sector social, crisi, poder i capitalisme: un marc general d’entesa per al moment actual. Introducció. En aquest article reprenem algunes anàlisis sobre el moment històric actual i els relacionem amb determinats conceptes sobre el poder, les seves tècniques, càlculs i formes d’influència en la vida de les persones. El propòsit és tractar de proporcionar un marc d’entesa, general, ampli, estratègic, (...)
divendres 25 de gener de 2013 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Gerardo Pisarello és professor de Dret Constitucional a la Universitat de Barcelona
dijous 24 de gener de 2013 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
A l´estat espanyol l’atur augmenta en 187.300 persones aquest trimestre i se situa en 5.965.400. En un any, la xifra total de desocupats s’ha incrementat en 691.700.
DADES A CATALUNYA Un total de 45.000 persones que viuen a Catalunya han perdut la seva feina durant el quart trimestre del 2012, fixant la taxa d’atur en el 23,9%. Aquesta taxa suposa trencar el màxim històric assolit el primer trimestre de 1985 amb un 22,8% de taxa d’atur. Així, i segons l’última Enquesta de Població Activa (EPA) publicada aquest dijous per l’INE, el nombre de desocupats a (...)
dilluns 21 de gener de 2013 ,  per  Coordinació del Catalunya
Tampoc 2012 va ser un bon any per als salaris. No ho va ser per a l’ocupació, no ho va ser per als comptes públics, no ho va ser per a les finances, i no podia ser-ho para els sous. En 12 mesos tot just van pujar un 1,3%, segons el Ministeri d’Ocupació. La pujada més baixa de la sèrie històrica, que es remunta a 1981. Mentre, els preus van créixer un 2,9%. La resta de les dues dades conclou que els (...)
divendres 18 de gener de 2013 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Informe de la Federació d´Ensenyament de CGT Catalunya
NI LOMCE, NI LEC, NI RETALLADES from Ensenyament Més informació: - WEB CGT ENSENYAMENT - FACEBOOK CGT ENSENYAMENT - TWITTER CGT ENSENYAMENT: @CGTEnsenyament Borrador LOMCE promogut per ministre Wert i el PP: 3.12.12.borrador lomce from Ensenyament
divendres 18 de gener de 2013 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Aquest fet comporta una pèrdua del 12,41% de l’actualització del poder adquisitiu anual , pel diferencial del 0,7% de l’IPC al convenis regulats per l’IPC Estatal
L’IPC 2012 de Catalunya ascendeix al 3,6%, mentre que l’IPC 2012 al conjunt de l’estat espanyol es queda al 2,9%, fet que suposa que els convenis col·lectius a Catalunya que garanteixi pujada de l’IPC vinculat a l’IPC de l’Estat espanyol perdran un 0,7% de poder adquisitiu, fet comú a majoria de convenis sectorials i d’empresa. Aquest fet comporta una pèrdua del 12,41% de l’increment de poder (...)
0 | 10 | 20 | 30
Rànquings 365 últims díes

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid