Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

Vídeos
Darrer afegit : 7 d'abril de 2016.
dissabte 19 de gener de 2013 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Albert Recio és Doctor en Economia i Professor del Departament d’Economia Aplicada de la UAB. Docència Economia del Treball i Polítiques Socio-Laborals. Recerques en estructura ocupacional, contractació laboral, flexibilitat, temps de treball, baixos salaris, polítiques laborals, institucions econòmiques, sindicats i moviments socials (...)
divendres 18 de gener de 2013 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Carles Muntaner és membre destacat de Greds-Emconet i Catedràtic de la Bloomberg Faculty of Nursing i de la Dalla Llana School of Public Health, University of Toronto, Canadà.
divendres 18 de gener de 2013 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Informe de preus de matricules i beques a universitats a Europa
Informe de preus de matricules i beques a universitats a Europa:
divendres 18 de gener de 2013 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Vicenç Navarro és un politòleg i sociòleg català, expert en economia política i polítiques públiques, ha estat catedràtic d’Economia Aplicada en la Universitat de Barcelona, actualment és Catedràtic de Ciències Polítiques i Socials en la Universitat Pompeu Fabra i és també professor a la Universitat Johns Hopkins de (...)
divendres 18 de gener de 2013 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Santiago Vidal és jutge de l’Audiència Provincial de Barcelona
divendres 1 de juny de 2012 ,  per  Xarxes Socials - CGT Catalunya
Xerrada-debat a càrrec de Josep Manel Busqueta, membre del Seminari d’Economia Crítica Taifa, al voltant del cooperativisme i la construcció d’alternatives al sistema capitalista
Segona sessió del cicle Primavera Cooperativa organitzat pel Projecte Gràcia Barri Cooperatiu. 2012. Xerrada-debat a càrrec de Josep Manel Busqueta, membre del Seminari d’Economia Crítica Taifa, al voltant del cooperativisme i la construcció d’alternatives al sistema capitalista. http://vimeo.com/43163818
dimarts 24 de gener de 2012 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
"A través dels parcs i jardins de Barcelona, la Ruta biòfila ens apropa al jardí Costa i Llobera, al parc del Centre del Poble Nou, als antiaeris del Parc dels Tres Turons, al jardí Eclèctic del Laberint d’Horta i a la masia de Can Soler a Collserola i més..." La biofília, els nostres lligams innats amb tot el que es viu, i la història de la nostra ciutat fan de fil conductor de la Ruta. Més (...)
dijous 24 de novembre de 2011 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Vídeos, documentals i films de temàtica sindical, social i d’història del moviment llibertari català, ibèric e internacional.
Als canals de vídeo de la CGT de Catalunya: http://www.youtube.com/cgtcatalunya http://www.facebook.com/pages/Canal-CGT-Catalunya/201110286633291?sk=wall hi trobareu més d’un centenar de vídeos, documentals i films de temàtica sindical, social i d’història del moviment llibertari català, ibèric i internacional. Us podeu subscriure al Canal CGT Catalunya clicant "M’agrada" a la pàgina i mitjançant (...)

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid