Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

0 | 10 | 20 | 30 | 40 | 50
dimarts 5 de juny de 2018 ,  per  Coordinació del Catalunya
L’ESCOLA VIARÓ, CONCERTADA I DE L’OPUS DEI, PERD EL RECURS CONTRA LA SANCIÓ PER LA VULNERACIÓ DEL DRET D’IGUALTAT DE LA DONA EN QUANT A LA PROMOCIÓ PROFESSIONAL La denúncia de CGT Ensenyament prospera i es confirma un incompliment molt greu de les obligacions del concert educatiu. Aquestes no serien les úniques irregularitats de l’escola, el sindicat té proves que també s’ha vulnerat el dret (...)
dimecres 10 de gener de 2018 ,  per  Coordinació del Catalunya
El col·legi concertat Viaró ha estat al punt de mira dels mitjans d’arreu del país després que Inspecció del Treball els hagi interposat una sanció de 50.000 euros per discriminació en la contractació de personal –no contracten dones per als cursos superiors a infantil– i per bloquejar la promoció de les dones que sí tenen als cursos de 3, 4 i 5 anys. Tot i que el centre ha posat un recurs al·legant la (...)
dilluns 7 de novembre de 2016 ,  per  Coordinació del Catalunya
Comunicat CGT Ensenyament Lleida
PROU INTROMISSIONS A L’EDUCACIÓ! La setmana passada els mitjans de comunicació ens informaven que el Bisbat de Solsona oferirà formació sobre sexualitat no només als seus adeptes sinó que també a les escoles de la comarca -siguin públiques o privades-. No deixa de sorprendre’ns que una entitat patriarcal, molts cops bel·ligerant amb les dones, que fomenta la discriminació en el seu si, que predica des (...)
dimarts 30 d'agost de 2016 ,  per  Coordinació del Catalunya
Des de CGT denunciem i condemnem les paraules del “nou mossèn” de La Bisbal del Penedès, pronunciades durant el sermó de la Missa de la festa Major de La Bisbal (veure notícia a delCamp.cat http://delcamp.cat/baixpenedesdiari/noticia/1288/el-nou-mossen-de-la-bisbal-fa-una-crida-perque-les-dones-es-quedin-a-casa-submises) en les que literalment va dir el següent: “A les dones us pertoca estar a casa (...)
dimarts 23 d'agost de 2016 ,  per  Coordinació del Catalunya
Som els amics de Godzilla. Jornades anticlericals el 26 i 27 d’agost a Berga Mori la por, la culpa, la caritat i l’obediència. Visqui el plaer, la llibertat i la solidaritat entre iguals. Divendres 26 d’agost, 21h a l’Ateneu Columna terra i Llibertat, projecció del documental ’Rocío’, de fernando Ruíz Vergara. Dissabte 27 d’agost, 19h davant del Mercat Municipal de Berga (c/Marcel·lí Massana, (...)
dijous 10 de març de 2016 ,  per  Coordinació del Catalunya
Comunicat CGT Ensenyament
Continuem tenint notícies de centres educatius religiosos on s’han produït abusos sexuals a menors. I no podem evitar preguntar-nos: quin percentatge representen les denúncies sortides a la llum sobre els casos reals que encara s’amaguen? Els darrers anys a Manyanet de Molins de Rei, Joan March La Salle de la Vall d’Aran, Maristes de Badalona, Reial Monestir de Santa Isabel de Barcelona i, (...)
dilluns 23 de novembre de 2015 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Iniciativa presentada amb instància a l’Ajuntament de Berga per part del Centre d’Estudis Josep Ester i Borràs
El passat dilluns el Centre d’Estudis Josep Ester Borràs va presentar una instància a l’Ajuntament de Berga sol·licitant el canvi de nom d’alguns carrers de Berga. L’entitat demana que es treguin alguns noms de sants, militars i capellans dels carrers de la ciutat i siguin canviats per altres que proposen. Les seves propostes es divideixen en tres blocs: Un carrer per Josep Maria Isanta, del qual (...)
dilluns 16 de novembre de 2015 ,  per  Coordinació del Catalunya
La Fédération Anarchiste es posiciona contra la trobada "ecologista" COP21, organitzada per aquells que són responsables de tots els problemes mediambientals a l’escala mundial, i contra l’obscurantisme religiós de l’Estat islàmic i els seus atacs apuntant la població, a França com en altres llocs. Avui més que mai la llibertat és atacada per l’Estat i l’obscurantisme religiós. Al mateix temps que (...)
dilluns 16 de novembre de 2015 ,  per  Coordinació del Catalunya
Una onada d’atemptats homicides s’ha desenvolupt la nit del divendres 13 de novembre a París i a Sant-Denis. L’Estat francès porta guerres a diversos països (Iraq, Libia, Mali, Síria…) des de fa anys. Aquestes guerres han tingut avui repercussions sobre el territori francès. Ens enfrontem a atacs l’objectiu dels quals és de sembrar el terror i d’atiar els conflictes al si de la població. Alternative (...)
dijous 17 de setembre de 2015 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Membres de CGT Andalusia s’enfronten a penes de presó per la processó del ’Santíssim Cony Insumís’ Fins a tres anys de presó per convocar la processó del ’Santíssim Cony Insubmís’ i el ’Sant Enterrament dels Drets Sociolaborals’. L’Associació d’Advocats Cristians va portar aquestes manifestacions als tribunals "perquè recreaven processons de Setmana Santa". El Jutjat d’Instrucció número 10 de Sevilla pren (...)
0 | 10 | 20 | 30 | 40 | 50

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid