Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

0 | 10
dissabte 24 de juliol de 2010 ,  per  Coordinació del Catalunya
Adjuntem document amb el Desenvolupament i acords del IX Congrés de la CGT de Catalunya, realitzat a Lleida els dies 5, 6 i 7 de febrer de 2010, amb el lema "Contra la resignació, anarcosindicalisme i mobilització".
diumenge 7 de febrer de 2010 ,  per  Coordinació del Catalunya
S’escull un nou Secretariat Permanent i es marquen línies d’actuació per als propers quatre anys
Entre el divendres 5 i el diumenge 7 de febrer, sota el lema “Contra la resignació, anarcosindicalisme i mobilització”, s’ha desenvolupat a la Universitat de Lleida el IX Congrés de la CGT de Catalunya, amb l’assistència d’uns 150 delegats i delegades en representació de 39 sindicats dels 41 que podien fer-ho. Hi han assistit amb caràcter d’observadors representants de dos sindicats de recent creació, (...)
dimecres 27 de gener de 2010 ,  per  Coordinació del Catalunya
Lleida, de l’1 al 8 de febrer.
De l’1 al 8 de febrer. Exposicions. “25 anys de CGT. 1984-2009”. A la Biblioteca Pública. “La Mort de la llibertat. La repressió franquista al moviment llibertari”. Al local de la CGT de Ponent. Dilluns 1 febrer 20h.- Xerrada: Lluites combatives en defensa dels drets dels Treballadors i les Treballadores. Ponents: La Lluita de TMB a Barcelona, a càrrec de Josep Garganté i Saturnino Mercadé. La (...)
dilluns 25 de gener de 2010 ,  per  Coordinació del Catalunya
Circulars núm. 6 i 7
1. SEU DEL CONGRÉS El IX Congrés de la CGT de Catalunya el farem els dies 5, 6 i 7 de febrer de 2010 a la Universitat de Lleida (UdL). Per raons d’ocupació les tres jornades no es faran al mateix lloc. Així es que el programa serà el següent: 1ª Jornada.- Dia 5 a les 16:00 hores fins a les 19:00 aproximadament a la Sala d’Actes del Rectorat de la UdL. Plaça Victor Siurana, 1: Rebuda - Recepció de (...)
dimarts 19 de gener de 2010 ,  per  Coordinació del Catalunya
Per al IX Congrés de la CGT de Catalunya, que tindrà lloc a Lleida del 5 al 7 de febrer de 2010, ha estat presentada una única candidatura per a formar el pròxim Secretariat Permanent de la CGT de Catalunya. També han estat presentades dues propostes diferents per a formar les comissions econòmica, de garanties i de garanties estatal. Ho teniu en els documents (...)
dissabte 26 de desembre de 2009 ,  per  Coordinació del Catalunya
Adjuntem el power point sobre Organització i funcionament dels COMICIS de la CGT (Plens, Conferències i Congressos), un material que va servir de base per al Curs de formació sindical sobre el tema impartit pel company Pepe Berlanga, curs que va tenir lloc a Barcelona el 12 de novembre de 2009 organitzat per l’Àrea de Formació de la CGT de (...)
dijous 10 de desembre de 2009 ,  per  Coordinació del Catalunya
IX Congrés de la CGT de Catalunya
A TOTS ELS SINDICATS DE LA CGT DE CATALUNYA. TEMA: IX CONGRÉS DE LA CGT DE CATALUNYA. CIRCULAR INFORMATIVA NÚMERO 05 INFORMACIÓ A LA PLENÀRIA ORDINÀRIA DEL 15 DE DESEMBRE DE 2009 Seguint l’acord de la Plenària Ordinària del 07 d’octubre de 2009, us enviem una llista provisional de convidats al IX Congrés, per tal de que s’esculli la llista definitiva. Al llistat trobareu ens Confederals i les (...)
divendres 23 d'octubre de 2009 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
El dijous 12 de novembre a Barcelona
CURS de FORMACIÓ SINDICAL Organització i funcionament dels COMICIS de la CGT (Plens, Conferències i Congressos) Dia: 12 de NOVEMBRE de 2009 de 10:30 a 14:00 hores Lloc: Aules del CESL a Barcelona, Via Laietana 18 desena planta Dirigit a: afiliats/des i delegats/des de la CGT. Organitza: Àrea de formació del Secretariat Permanent del Comitè Confederal de la CGT de Catalunya. Objectiu: (...)
dilluns 12 d'octubre de 2009 ,  per  Coordinació del Catalunya
IX Congrés de la CGT de Catalunya
A TOTS ELS SINDICATS DE LA CGT DE CATALUNYA. TEMA: IX CONGRÉS DE LA CGT DE CATALUNYA. CIRCULAR INFORMATIVA NÚMERO 04 Adjunt a aquesta circular, trobareu el quadern de Ponències en format electrònic. Durant les properes setmanes s’enviaran còpies impreses a les diverses seus dels Sindicats. Seguint l’acord de la Plenària Ordinària del Comitè Confederal de la CGT de Catalunya del 07 d’octubre (...)
dimarts 6 d'octubre de 2009 ,  per  Coordinació del Catalunya
IX Congrés de la CGT de Catalunya
A TOTS ELS SINDICATS DE LA CGT DE CATALUNYA. TEMA: IX CONGRÉS DE LA CGT DE CATALUNYA. CIRCULAR INFORMATIVA NÚMERO 03 INFORMACIÓ A LA PLENÀRIA ORDINÀRIA DEL 07 D’OCTUBRE DE 2009 La Comissió Organitzadora del IX Congrés de la CGT de Catalunya està elaborant el Quadern de Ponències amb les diferents aportacions que es van rebre per part de l’afiliació. S’han inclòs 5 ponències per el Punt 4. Acció (...)
0 | 10

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid