Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

dilluns 29 de desembre de 2008 ,  per  Coordinació del Catalunya
Campanya europea davant el 60 aniversari de l’OTAN
Assemblea anti OTAN Dijous, 8 de gener, 19h. a Justícia i Pau, 3a planta, C/ Rivadeneyra 6, 08002 BCN (al costat de Plaça Catalunya) Campanya europea davant el 60 aniversari de l’OTAN A principis d’abril de 2009, l’OTAN celebrarà el seu 60 aniversari amb una cimera a Estrasburg, on la Unió Europea li cedeix la seu del Parlament Europeu. Durant molts anys, ens van presentar l’OTAN com la (...)
dimarts 22 de gener de 2008 ,  per  webcat
LES BASES DE LA LLEI CATALANA D’EDUCACIÓ DES D’UNA PERSPECTIVA DE GÈNERE
1.El primer punt a destacar de les bases de la llei des d’una perpectiva de gènere és la redacció del text en masculí genèric. Cal que les dones siguem visualitzades mitjançant la presència escrita en totes les expressions referides a persones. 2.Les dades estadístiques no venen segregades per sexes. Una interpretació de gènere pot ajudar a trobar sol.lucions a l’anomenat fracàs escolar ,ja que el tant (...)
dissabte 12 de gener de 2008 ,  per  Coordinació del Catalunya
1) Els ciutadans que poden pagar determinats serveis (com sanitat o ensenyament) han de contribuir al seu finançament, de manera que l’estat oferirà aquest servei, de forma gratuïta i amb caràcter assistencial, únicament als segments de la població que no disposin dels recursos econòmics suficients. 2) Sempre que la prestació d’un servei públic pugui generar un benefici econòmic es transferirà la seva (...)
divendres 11 de gener de 2008 ,  per  webcat
11/1/2008 ENSENYAMENT El professorat anirà a la vaga el 14-F contra la reforma de Maragall Cinc sindicats convoquen una jornada d’aturada a l’escola pública de Catalunya Els promotors de la protesta exigeixen la retirada de les bases de la llei d’educació JORDI CASABELLA BARCELONA Els sindicats de mestres i professors han decidit plantar cara al conseller d’Educació, Ernest Maragall, i han (...)
dimarts 18 de desembre de 2007 ,  per  Coordinació del Catalunya
Malgrat que la parcialitat de les dades de la Fundació Bofill –al no analitzar l’efecte de la privatització dels darrers anys amb els concerts- volen servir com a fonament de la nova Llei d’Educació Catalana –com abans van servir per a implantar la sisena hora-, no poden amagar que el problema central de l’ensenyament és el de la inversió en relació al PIB, la qual cosa, qüestiona les mateixes bases de (...)
dimarts 18 de desembre de 2007 ,  per  webcat
Les Bases per la Llei d’Educació de Catalunya estan impregnades en la seva totalitat d’una admiració cap al model educatiu privat concertat que està funcionant a l’actualitat, que és per al Conseller Maragall, com en alguna ocasió ha dit públicament, "l’excel·lència educativa". Mirant els resultats, una altra de les paraules màgiques de les Bases per la Llei d’Educació de Catalunya, i (...)

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid