Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

0 | 10
divendres 18 de gener de 2019 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
La tarda del passat 16 de gener, les companyes de la Secció Sindical de la CGT a ATLL van ser entrevistades per Radio Klara País Valencià per explicar la inaudita situació que actualment pateixen els i les treballadores d’aquesta empresa en el procés de desprivatització. Una desprivatització que camina entre la nefasta gestió per part de l’Administració i els interessos econòmics d’Acciona com a soci (...)
dilluns 19 de juny de 2017 ,  per  Coordinació del Catalunya
Enguany, 2017, quan Ràdio Bronka fa 30 anys, ens veiem obligades a comunicar mitjançant aquest escrit la situació totalment insostenible en què ens trobem i que ens obliga a plantejar-nos molt seriosament la continuïtat d’aquesta ràdio lliure amb 30 anys d’història. Són moltes les vicissituds per les quals un col·lectiu autogestionat i llibertari com el nostre ha de passar avui dia: alimentats (...)
dilluns 8 de juny de 2015 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Als companys i companyes de CGT, als companys i companyes dels moviments socials. A totes les persones que lluiten El programa de ràdio dels buseros de CGT de Barcelona, ​​RADIOROSKO, compleix deu anys. Des dels seus inicis vam entendre que el nostre programa setmanal havia de ser una eina més al servei de les persones i col·lectius que lluiten per millorar les nostres condicions de vida, (...)
dissabte 9 de maig de 2015 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Les amenaces a la llibertat d’expressió i al dret a la informació Les lleis mordassa han limitat la llibertat d’expressió, el dret a manifestació i també el dret a la informació. Un exemple clar són les limitacions que posa la nova normativa que penarà a aquells ciutadans o informadors que facen de testimonis dels abusos policials i els enregistren, però també en són mostra les elevades multes (...)
dimecres 22 d'octubre de 2014 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Taula rodona: La democratització dels mitjans de comunicació a Catalunya, el 22 d’octubre
Manifest i Decàleg de la Xarxa Ciutadana pel Dret a la Informació i la Comunicació La Xarxa Ciutadana pel Dret a la Informació i la Comunicació ha preparat per a la seva presentació pública el pròxim 22 d’octubre, una proposta de decàleg i de manifest per tal que serveixin com a eina de treball i siguin debatuts i ratificats en la primera assemblea que l’entitat faci després d’aquest acte. Al decàleg (...)
divendres 22 de juny de 2012 ,  per  Coordinació del Catalunya
CARLES MASIÀ | 20/06/2012 - Setmanari Directa La Generalitat està intentant forçar el tancament de Contrabanda FM, una de les ràdios lliures més veterana i activa de la ciutat de Barcelona, que emet des de l’any 1991 a tot el terme municipal. O, com a mínim, això és el que es desprèn de l’actuació de la Subdirecció General d’Ordenació de l’Espai de Comunicació Audiosivual –organisme dependent de la (...)
dilluns 31 d'octubre de 2011 ,  per  Coordinació del Catalunya
Dues entitats de gestió de drets de la propietat intel·lectual han presentat una demanda civil contra l’impulsor de ràdio Pica, Salvador Picarol, per intentar cobrar els drets d’autor a aquesta emissora lliure i no comercial. Les entitats demandants són AGEDI (Associació de Gestió de Drets Intel·lectuals) i AIE (Artistes, Intèrprets o Executants, Societat de Gestió d’Espanya). La denúncia ha estat (...)
divendres 21 d'octubre de 2011 ,  per  Coordinació del Catalunya
La Direcció General de Telecomunicacions ha imposat una multa de 60.000 euros a ràdio Pica per interferir la freqüència de la SER a la ciutat de Barcelona. La sanció per part de l’organisme depenent del Ministeri d’Indústria suposa un nou entrebanc per a aquesta ràdio lliure, que precisament fa més d’un any que està patint les interferències d’una emissora privada comercial. Arran d’una queixa de la SER (...)
diumenge 18 de setembre de 2011 ,  per  Coordinació del Catalunya
TALLER DE CREACIÓ PERIODÍSTICA: El drac de les paraules: la notícia com a discurs de resistència Es realitzarà l’1 i 2 d’octubre, a partir de les 11:00 h. "Que no et mengin el cap els grans mitjans. Desperta. Aprèn, escriu i comparteix". Per inscriure’t, posa’t en contacte al correu electrònic libelularoja@gmail.com O truca al 93 317 73 66 La paraula és un drac que habita en la teva ment: (...)
dimarts 22 de febrer de 2011 ,  per  Coordinació del Catalunya
Entrevista a Òscar Mateu, militant antiautoritari
Parlem amb l’Oscar Mateu, té 33 anys, és enginyer tècnic i realitzador del programa de ràdio Judici a la Justícia. Ha fet programes a Ràdio Bronka i Contrabanda. L’Oscar és un militant antiautoritari que ha format part de diferents col·lectius socials com l’antic Ateneu Llibertari de Gràcia, @Infoshop, la Coordinadora contra els abusos del poder, etc. És nascut a Sants i veí de Nou Barris. Participa a (...)
0 | 10

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid