Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

0 | 10
dimecres 10 d'agost de 2016 ,  per  Coordinació del Catalunya
Article del col·lectiu Utopia Contagiosa
Com en anys anteriors, aquest any hem analitzat els Pressupostos Generals de l’Estat aprovats pel Parlament poc abans de la dissolució del mateix i el final de la X legislatura, per detectar la despesa militar que amaga. Les xifres són escandaloses i parlen per si soles, a pesar que el tema no forma part de la “agenda” política ni “mediática” gràcies al consens des de dalt imposat per les elits més (...)
dijous 14 d'abril de 2016 ,  per  Coordinació del Catalunya
Objecció Fiscal 2016 No amb els nostres diners Implacables en la seva pressió fiscal, L’Estat no cessa de demanar-nos: IRPF, IVA, impostos indirectes, taxes... I en aquest temps de tremendes retallades en despesa social, de pèrdua de drets i de la majoria de les nostres conquestes, de desmantellament del públic, quan el minso estat del benestar del que encara gaudíem trontolla, observem amb (...)
dimecres 20 de maig de 2015 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Taller d’objecció fiscal a la despesa militar el 27 de maig a Barcelona: Organitza: CGT BARCELONA CGT CATALUNYA [TALLER pràctic de com fer l’objecció Fiscal a la Despesa Militar] Durada mínima: 1 hora i mitja Sala Durruti, locals de la CGT Barcelona, Via Laietana 19, 9ena planta En aquest taller podreu aprendre a fer l’Objecció Fiscal a la Despesa Militar renta in-situ. Farem algunes (...)
dimarts 14 d'abril de 2015 ,  per  Coordinació del Catalunya
La CGT llança la seva campanya d’objecció fiscal per a 2015, aquest any donem suport els projectes de "Tanquem els CIEs" i "Rereguarda en Moviment", espererem la participació de totes i tots. Implacable en la seva pressió fiscal, L’Estat no cessa de demanar-nos: IRPF, IVA, impostos indirectes, taxes... I en aquest temps de tremendes retallades en despesa social, de pèrdua de drets i de la majoria (...)
divendres 4 d'abril de 2014 ,  per  Coordinació del Catalunya
La Confederació General del Treball informa de la seva Campanya d’Objecció Fiscal de 2014 que portarà per lema “Desarma els teus impostos - No amb els nostres diners”. El sindicat manifesta que la forma més perversa d’extensió del capitalisme a nivell mundial és mitjançant el militarisme i la guerra, sent l’Objecció Fiscal a la Despesa Militar la posada en pràctica de la negativa a col·laborar amb (...)
dimecres 12 de juny de 2013 ,  per  Coordinació del Catalunya
LLIURAMENT COL·LECTIU DE DECLARACIONS D’OBJECCIÓ FISCAL A TARRAGONA La Coordinadora Tarragona Patrimoni de la Pau us convida a participar a l’acte de lliurament de declaracions d’objecció fiscal a la despesa militar que tindrà lloc aquest dissabte, 15 de juny, a les 11.30 h, a la Delegació d’Hisenda de Tarragona. L’objecció fiscal a la despesa militar és la negació a col·laborar amb l’Estat en la (...)
dissabte 18 de maig de 2013 ,  per  Coordinació del Catalunya
Maig anarcosindicalista CGT Tarragona Dimarts 14 de maig, 18.30h. xerrada sobre objecció fiscal, a càrrec de la Coordinadora Tarragona Patrimoni de la Pau. Dijous 16 de maig, 18h. xerrada sobre corrents i pràctiques anarcosindicalistes avui, a càrrec d’Àngel Bosqued, secretari general de la CGT de Catalunya. Dijous 23 de maig, 18h. xerrada sobre sindicalisme revolucionari, a càrrec d’Emili (...)
dilluns 29 d'abril de 2013 ,  per  Coordinació del Catalunya
La Confederació General del Treball porta a terme la seva Campanya d’Objecció Fiscal de 2013. El sindicat manifesta que la forma més perversa d’extensió del capitalisme a nivell mundial és mitjançant el militarisme i la guerra, sent l’Objecció Fiscal a la Despesa Militar la posada en pràctica de la negativa a col·laborar amb aquesta injustícia. Avui dia molts països sofreixen pobresa i explotació per (...)
dimarts 22 d'abril de 2008 ,  per  Coordinació del Catalunya
Companys/es, Des de la Secretaria d’Acció Social us informem que com cada any, participem a la campanya de l’Assemblea Antimilitarista de Catalunya a favor de l’Objecció Fiscal. Aquesta campanya té dos objectius clars. El primer és el d’informar i sensibilitzar sobre què és l’objecció fiscal. En aquest sentit, s’editaran uns tríptics explicatius que es faran arribar als locals de la CGT on constarà què (...)
divendres 12 d'octubre de 2007 ,  per  Coordinació del Catalunya
Des de la Secretaria de Comunicació de la CGT de Catalunya us fem arribar dos informes sobre la despesa militar de l’Estat espanyol prevista per a l’any 2008. Un cop més es segueixen gastant quantitats ingents de diners en fomentar el militarisme, en detriment de les despeses destinades a cobrir necessitats socials. En concret, us passem a continuació informe elaborat pel Centre d’Estudis (...)
0 | 10

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid