Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

0 | 10
dimarts 23 de desembre de 2014 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Acords Xè Congrés de CGT Catalunya. Mataró, 11 i 12 d’abril de 2014: Per descarregar en document adjunt: http://cgtcatalunya.cat/IMG/pdf/acords_xe_congres_cgt_catalunya._mataro.pdf Més informació: PÀGINA FACEBOOK Xè Congrés CGT Catalunya ABOUT.ME CGT CATALUNYA
dilluns 5 de maig de 2014 ,  per  Coordinació del Catalunya
Article d’opinió Col·lectiu Catalunya
El Xè Congrés de la CGT de Catalunya va tenir lloc els dies 11 i 12 d’abril a Mataró. Com cada congrés, serà recordat per algun fet destacat. Sens dubte, el que quedarà en el record d’aquest desè congrés seran els elevats recolzaments que van tenir els acords adoptats, les aprovacions dels informes de gestió i l’elecció del nou Secretariat Permanent. Simptomàtic d’aquest fet ho és que s’hagi pogut (...)
dilluns 14 d'abril de 2014 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Xè Congrés de CGT Catalunya 11 i 12 d’abril del 2014 a Mataró
La CGT de Catalunya aposta per ser una eina de lluita també dels treballadors precaris i aturats. El Xè Congrés s’ha realitzat a Mataró, amb una àmplia afluència de delegacions en representació de 14.000 afiliats i afiliades, finalment els dies 11 i 12 d’abril. La Confederació General del Treball (CGT) de Catalunya ha realitzat aquest cap de setmana a Mataró el seu Xè Congrés Ordinari. Entre les (...)
diumenge 13 d'abril de 2014 ,  per  Coordinació del Catalunya
S’aproven un seguit de ponències per a l’acció sindical i social dels propers mesos
@ErmengolGassiot escollit per unanimitat secretari general de @CGTCatalunya, amb el vot favorable de tots els sindicats presents. No recordem cap elecció de secretari general amb una unanimitat com la del Xè Congrés realitzat a Mataró els dies 11 i 12 d’abril. Important relleu generacional al Secretariat Permanent i moltes ganes de lluita. #LaRevolucióEsCrear El desenvolupament del Xè Congrés (...)
dissabte 12 d'abril de 2014 ,  per  webcat3
Divendres 11 abril 2014
divendres 11 d'abril de 2014 ,  per  CGT Catalunya
APP per dispositius Android
Coindint amb el X Congrés de la CGT de Catalunya, ens complau compartir amb tota l’afilició i al conjunt de la societat, una nova eïna de comunicació: la APP per dispositius Android, http://mobincube.mobi/U2WLY Està en fase de proves, us animem a provar-la, testejar-la i que ens informeu que us sembla, que us agrada, que li falta, que li sobra... Us la podeu descarregar escanejant amb el vostre (...)
dilluns 7 d'abril de 2014 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Actes previs al Xè Congrés de CGT Catalunya a Mataró
Mataró- Dissabte 29 Març: Xerrada -Cooperativisme i Autogestió, Sr. Jornet, Fundació de Cooperatives de Mataró: Ferran Aguiló, cooperativista i dinamitzador de cooperatives: Ramón Pascual, coordinador del COOP 57: Xavi Palos, dinamitzador de la XES Quim Garreta , Secretari Organització CGT Catalunya Vídeo complet del debat de cooperativisme i autogestió: Actes previs Congrés a Mataró: (...)
diumenge 6 d'abril de 2014 ,  per  CGT Catalunya
Dia 11 (divendres) a la tarda: Tenim previst que les delegacions s‘acreditin a partir de les 3 de la tarda amb la finalitat de que a les 4 puguem començar la inauguració del Xé Congrés de la CGT de Catalunya. Seria de molt gran ajut poder tenir el nom de les delegacions abans de dijous. Finalitzarà a les 8 de la tarda. Dia 12 (dissabte) Matí a partir de les 9 del matí es pot reprendre les (...)
dimecres 26 de març de 2014 ,  per  Coordinació del Catalunya
El X Congrés ordinari de la CGT de Catalunya tindrà lloc a la ciutat de Mataró, de l’11 al 13 d’abril del 2014, amb el següent ordre del dia: 1. Obertura del Congrés 2. Formació de la Mesa del Congrés i Comissions a. Mesa del Congrés b. Comissió revisora de credencials c. Comissió revisora de comptes d. Comissió d’escrutini e. Comissions de ponències 3. Discussió i aprovació, si s’escau, de l’informe de (...)
dimarts 25 de març de 2014 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
El divendres 11 d’abril, a les 9h del matí, acció de denúncia de la precarietat laboral i l’atur, davant del SOC/INEM, a Mataró
CGT Catalunya celebrarà el seu proper Congrés a Mataró, els dies 11,12 i 13 d’abril al Tecnocampus. El proper divendres 11 d’abril, acció de denúncia de la precarietat laboral i l’atur, davant del SOC/INEM, a Mataró. Aquest dimarts 25 de març, s’ha realitzat roda de premsa al Local de CGT a Mataró, que ha comptat amb la presència de Joan Carles Benito (Secretari General CGT maresme), Quim Garreta (...)
0 | 10

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid