Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

dissabte 4 de maig de 2019 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
La CGT de Catalunya, tercer sindicat en nombre d’afiliats, treu múscul arreu de territori, amb 16 manifestacions i a les principals ciutats i pobles del país. Sota el lema "la resposta és al carrer", fa una crida a la mobilització i lluita als centres de treball i als carrers, per fer front a la pèrdua de drets i poder adquisitiu de la classe treballadora durant els darrers deu anys. El comunicat (...)
dimarts 20 d'octubre de 2015 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
[Descàrrega] Edició de la Breu Guia d’Autodefensa Laboral per a Precàries de CGT País Valencià i Múrcia Des del Comité Confederal de CGT del País Valencià i Murcia hem editat la Breu Guia d’Autodefensa Laboral per a Precàries; una petita, senzilla i útil guia, que pretén dotar d’informació i eines de lluita i apoderament al que ja és el sector majoritari de la classe treballadora: el precariat. Feines (...)
dimecres 6 de maig de 2015 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Aviat farà quatres anys de l’aparició del 15M, un moviment que va suposar la recuperació d’una forma antiga d’organitzar la contestació social: l’assemblea com a espai de discussió i decisió de caràcter popular; i de la plaça com el lloc on convertir la veu i la paraula en eines de lluita per a la transformació social. Una forma de participació directa que ha posat en evidència la crisi del model de (...)
dimecres 11 de març de 2015 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Organitzada per CGT València, CGT Gandia i CGT País Valencià
CGT presenta a València i Gandia una guia per a l’autodefensa de treballadors i treballadores en situació precària La “Petita Guia d’Autodefensa Laboral per a Precàries”, elaborada per la CGT de Catalunya, serà presentada a València i a Gandia els pròxims 12 i 13 de març. Els encarregats d’explicar en els locals de la CGT a ambdues ciutats els continguts d’aquesta interessant eina per a la defensa dels (...)
dimarts 1 d'octubre de 2013 ,  per  Coordinació del Catalunya
Dissabte 5 d’octubre de 2013 a l’Espai Cultural de la CGT de Rubí (Plaça Anselm Clavé). 12h. Vermut musical amb Pepo, el cantautor mutant. 14h. Menjador vegà. 16h. Documental del poder Gènova 2001. 18h. Concert amb La Crisis (punk rock, Reus), Slurp! (The big pig pink punk) + grup per confirmar. Els beneficis obtinguts seran per a la caixa de resistència. II Jornada antirepressiva a Rubí (...)
dijous 22 d'agost de 2013 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Només dos de cada deu espanyols menors de 30 anys han pogut emancipar dels seus pares Els ingressos mínims necessaris per comprar un habitatge lliure superen el 80% del sou mitjà d’un jove d’entre 16 i 29 anys. El sou mitjà dels joves només permetria llogar un habitatge a Extremadura i Castella-la Manxa. El 54% dels joves treballa en un lloc inferior al seu nivell d’estudis. Tan sols hi hauria (...)
dimecres 20 de març de 2013 ,  per  Coordinació del Catalunya
Jovent Llibertari hem iniciat una campanya contra les ETT Denunciem la situació que viuen milions de persones treballadores en situació de contracte temporal, utilitzada com una pràctica usual quan no hauria de ser-ho. Volem fomentar la unió entre treballadors ja que aquella línia divisòria que pretenia separar a temporals i fixes des dels seus inicis a les ETT deixarà d’existir amb l’aprovació (...)
dimarts 19 de març de 2013 ,  per  Coordinació del Catalunya
JOVENT LLIBERTARI, som un grup de joves autònom i autogestionat que té com a objectiu crear una organització juvenil llibertària que recolzi i s’estructuri al costat d’assemblees, col·lectius i ateneus llibertaris i altres moviments combatius i sindicats de base per tal de coordinar les lluites. La nostra intenció és impulsar la creació de grups i assemblees arreu del territori per tal (...)
dijous 7 de febrer de 2013 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
23 FEBRER, ASSEMBLEA DE JOVENT LLIBERTARI-JOVENTUTS ANARCOSINDICALISTES LLOC: ESPAI CULTURAL CGT RUBÍ (PLAÇA ANSELM CLAVÉ) MUNICIPI: RUBÍ DIA: 23 DE FEBRER 2013 hora: 16 HORES Fem una crida a tot el jovent interessat en seguir configurant i establint assemblees de Jovent Llibertari a les diferents localitats de Catalunya a participar a la trobada que tindrà lloc el dia 23 de Febrer de 2013 a (...)
dimarts 1 de gener de 2013 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Catàleg de serveis la Cartera de Serveis Socials 2010- 2011 de la Generalitat de Catalunya, vigent 4 anys (2010-2013) from CGT Catalunya

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid