Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

0 | 10 | 20
dilluns 28 de juliol de 2014 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Petita Guia d’Autodefensa Laboral per a Precàries realitzada per les Secretaries de Formació, Jurídica, Salut Laboral i Comunicació de la CGT de Catalunya
PETITA GUIA D’AUTODEFENSA LABORAL PER A PRECÀRIES ÍNDEX ‎ ‏El per què d’aquesta Petita Guia d’Autodefensa Laboral. ‎ ‏M’han fet un contracte temporal,‭ ‬com sé si és correcte‭? ‎ ‏Treballo en negre,‭ ‬sense cap contracte.‭ ‬Puc protestar‭? ‎ ‏Treballo més hores i fent una feina diferent de la que consta en el meu contracte.‭ ‬Ho puc denunciar‭? ‎ ‏Treballo sense papers.‭ ‬Tinc drets laborals‭? ‎ ‏Què és un (...)
diumenge 15 de juny de 2014 ,  per  Coordinació del Catalunya
Entrevista realitzada per Maria Colera Intxausti
Aprofitant la visita de l’activista feminista i marxista Silvia Federici a Barcelona organitzada per la seva editorial Traficantes de sueños i la Fundación de los comunes per presentar el seu últim llibre Revolución en punto cero, Maria Colera entrevista per a EspaiFàbrica, la professora de la Hofstra University de Nova York. Federicci destaca pels seus estudis sobre la condició i remuneració dels (...)
divendres 13 de juny de 2014 ,  per  Coordinació del Catalunya
Un article d’Elena Idoate
Segurament, per la gran majoria de les assistents a l’acte del passat 8 de juny, la celebració del vintè aniversari de Taifa comença amb una abraçada del Josep Manel Busqueta. Enèrgica i motivadora. Alegre. I crec que necessària. Vint anys són una història compartida per molta gent amb un esperit comú: la crítica a la societat en què vivim. Vint anys no són res en la tasca històrica de l’emancipació, (...)
dimarts 3 de juny de 2014 ,  per  Coordinació del Catalunya
L’eix dels tallers i debats girarà entorn del lema: “Senyals d’identitat i defensa dels drets socials”
Pas a pas va prenent forma l’Escola Llibertària d’Estiu 2014 i volem informar-te de les novetats en les activitats i tallers que s’estan organitzant per mitjà d’aquest segon Butlletí. Prepara’t per a passar uns dies de descans, aprenentatge i diversió amb companyes i companys de tot l’estat espanyol. Aquest any, del 26 al 29 de juny, l’eix dels tallers i debats giraran entorn del lema: “Senyals (...)
diumenge 25 de maig de 2014 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Material amb les preguntes i respostes que estem traient conjuntament CGT, Ecologistes en Acció i Baladre sobre la UE per difondre amb vista a que sigui un instrument molt pedagògic. Qui pren les decisions a la UE? A la UE 28, les decisions executives són preses per la Comissió Europea. Elabora directives que són d’obligat compliment per a tots els estats membres, si el tema està transferit a la (...)
dissabte 24 de maig de 2014 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Jornades prèvies al Xè Congrés de CGT Catalunya
Xerrada sobre el llegat del cooperativista i sindicalista Joan Peiró. Xerrada realitzada a Mataró, on va néixer al 1887 i va desenvolupar el seu llegat cooperativista del vidre a Mataró, dins les jornades prèvies al Xè Congrés de CGT Catalunya: Més informació: PÀGINA FACEBOOK RECUPERANT LA MEMÒRIA DE LA HISTÒRIA SOCIAL DE CATALUNYA PÀGINA FACEBOOK Xè CONGRÉS CGT (...)
dimarts 17 de desembre de 2013 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Informes elaborats pel magistrat Carlos Hugo Preciado Domènech, magistrat TSJC i professor adjunt URV Tarragona
L’avantprojecte de llei de repressió ciutadana: una anàlisi jurídica per Carles Hugo Preciado Domènech "Aquells que poden deixar la llibertat essencial per obtenir una mica de seguretat temporal, no mereixen, ni llibertat, ni seguretat." "Només un poble virtuós és capaç de viure en llibertat. A mesura que les nacions es fan corruptes i vicioses, augmenta la seva necessitat de amos. " (Benjamin (...)
dijous 5 de desembre de 2013 ,  per  Coordinació del Catalunya
Els pressupostos del 2014 són un atac al país En el marc de la campanya Aturem els pressupostos de la misèria! Desobediència! la PACD de Barcelona ha fet una sèrie de xerrades per explicar què hi ha realment darrere dels pressupostos de la Generalitat i com afecten al deute català. A continuació teniu la presentació que hem fet servir i que explica, a partir dels principis que recullen aquests (...)
dimecres 6 de novembre de 2013 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Informe de la Xarxa Europea de Lluita contra la Pobresa i l’Exclusió Social a l’Estat Espanyol (EAPN)
Informe elaborat per Graciela Malgesini Rey (EAPN ES). 1. Les anomenades "polítiques d’austeritat", les estratègies d’ajust macroeconòmic de la Unió Europea, tenen relació amb la crisi social que viu Espanya. 2. Les polítiques europees imposen dos tipus de disciplina: disciplina financera / macroeconòmica, de la forta, incloent una disciplina laboral, per aconseguir que els salaris siguin més (...)
dimecres 30 d'octubre de 2013 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Elaborat per la Secretaria de la Dona del Comitè Confederal
CGT presenta el nou Manual del Llenguatge Integrador no Sexista, elaborat per la Secretaria de la Dona del Comitè Confederal. Coordina: Comitè Confederal de CGT, Secretariat Permanent i Secretaria de la Dona Textos: Juana Vera Disseny: Eva González Edita: Secretaria de Comunicació del Comitè Confederal Més informació: FACEBOOK GÈNERE CGT (...)
0 | 10 | 20
Rànquings 365 últims díes

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid