Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

diumenge 4 de maig de 2014 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Article d’opinió d’Albert Recio Andreu, Doctor en Economia i Professor Departament Economia Aplicada UAB
I Un cop més, els ciutadans de la Unió Europea estem convocats a unes eleccions parlamentàries, la forma habitual en què es decideix el poder polític en els sistemes democràtics. Se suposa, per tant, que el que votarà la població serà el projecte polític que més connecti amb les seves aspiracions, perspectives, esperances i ideologies. Sabem per experiència que en la pràctica les coses són molt menys (...)
dimarts 7 d'agost de 2012 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Article d´opinió de Vicky Peláez
La riquesa adquireix la forma d’un mirall que reflecteix el pitjor que hi ha a la naturalesa humana (Marie Corelli, "Les Penes de Satanàs", 1896) Fa poc, la presidenta de l’Argentina, Cristina Fernández comentant sobre l’actual crisi espanyola, es va preguntar: "Entra al cap d’algú que se’ls negui a una activitat com la mineria de 200 milions d’euros i es posi un a dalt de l’altre 23 mil milions de (...)
dimarts 7 d'agost de 2012 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Article d’opinió de Miguel Angel Garcia
Es tracta de la prestació econòmica que cobren els desocupats que han esgotat totes les prestacions de desocupació, els coneguts quatre-cents euros, 399,38 € exactament. Els corresponents al mes de juny s’haurien d’haver pagat al voltant del 25 de juliol, però a principis d’agost encara no han arribat als seus beneficiaris. Pel que sembla, els pressupostos generals de l’Estat per al 2012, aprovats (...)
dimecres 13 de juny de 2012 ,  per  Xarxes Socials - CGT Catalunya
Què podríem fer? Propostes de democraciarealya.es
El dissabte 9 a les 16.00 h Europa ens "va rescatar". Enmig de l’Eurocopa, de Roland Garrós i del Premi de Canadà de Fórmula 1. Un bon moment per trobar a tot el país davant de la pantalla i amb poques ganes de sortir al carrer i perdre l’estrena de la Roja. Que els bancs espanyols necessitaven aquests diners se sabia feia mesos, però s’ha esperat al moment oportú per demanar un rescat, que a sobre (...)
diumenge 10 de juny de 2012 ,  per  Xarxes Socials - CGT Catalunya
Article d’opinió d’Ignacio Escolar
Ja és oficial: Espanya és el quart país de la zona euro que s’acull a un rescat per salvar els seus comptes. Per molt que el Govern intenti disfressar la realitat , per molt que sigui només un rescat financer ( com el d’Irlanda, d’altra banda ), la realitat és que Espanya perd avui gran part de la seva sobirania. Encara que no hi ha condicions explícites per a la política econòmica i fiscal del país, (...)

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid