Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

diumenge 28 de maig de 2017 ,  per  Coordinació del Catalunya
Entrevistem Irene Sabaté, una de les portaveus del Sindicat de Llogaters de Barcelona, que es presentava el 12 de maig al Casinet d’Hostafrancs El preu dels lloguers s’ha disparat, especialment a la ciutat de Barcelona: un 20% en només dos anys. En silenci fins fa ben poc, una gran part del veïnat s’ha vist forçat a abandonar els seus barris. Són desnonaments invisibles. Per fer-los visibles i (...)
dimarts 14 de maig de 2013 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Entrevista a Raúl Godoy el 14 de maig de 2013 a la seu de CGT Catalunya, dins la gira europea que porta a terme per explicar la lluita obrera de l’empresa autogestionada Zanon, a l’Argentina: visita de Raúl godoy a la seu de CGT Catalunya amb explicació històrica vistes de Barcelona per Àngel Bosqued, Secretari General de CGT Catalunya: Zanon: Presentació Clase contra clase i Àngel Bosqued (CGT (...)
dijous 25 d'abril de 2013 ,  per  webcat3
Historiador de la revolució proletària del 36 a Barcelona
Agustí Guillamón neix a a Barcelona el 1950. Els seus pares eren obrers tèxtils. Fins els 13 anys viu al barri obrer de Poble Nou i després a La Verneda. Va obtenir la llicenciatura d’història contemporània a la Universitat de Barcelona. La seva tesina, dirigida per Muniesa tractava la militància i el pensament polític d’Amadeo Bordiga. Ha publicat 3 llibres sobre la revolució del 36, principalment a (...)
dijous 25 d'abril de 2013 ,  per  Coordinació del Catalunya
Jean-Marc Rouillan era anarquista durant el maig del 68 i, més tard, es va convertir en guerriller fundador del Movimiento Ibérico de Liberación (MIL), els Grupos de Acción Revolucionaria Internacionalista (GARI) i Action Directe. Tolosa, que en aquell temps era la capital de la segona Espanya, la dels rojos , va ser la seva escola. Durant el maig del 68, es va comprometre amb el moviment (...)
dilluns 22 d'abril de 2013 ,  per  Coordinació del Catalunya
Joni D. relata les vivències i el context de la generació que va encapçalar els grups autònoms Després de publicar ‘Que pagui Pujol. Una crònica punk de la Barcelona dels 80’, Joni D. presenta aquesta “novel·la realista” en paraules de Mateo Seguí. Crònica i trajectòries vitals de tota una generació de joves llibertaris que, des de principis dels 70 fins a la desarticulació total, l’any 1984, van creure en (...)
divendres 12 d'abril de 2013 ,  per  Coordinació del Catalunya
Tenia divuit anys quan una ganivetada d’un neonazi va segar-li la vida pel sol fet de ser militant independentista i antifeixista. Era l’11 d’abril de 1993. Pedro Cuevas, amb quatre individus més, va assassinar Guillem Agulló, veí de Burjassot, en un carreró de Montanejos. Han passat vint anys i el record d’en Guillem és ben viu. Aquell jove que avui tindria gairebé quaranta anys ha esdevingut el (...)
dimarts 9 d'abril de 2013 ,  per  Coordinació del Catalunya
Va néixer la primavera de 1984 a Arbúcies (La Selva). Als 18 anys va marxar a viure a Barcelona pels estudis. Llicenciat en Filologia Clàssica (UAB), actualment és professor de secundària d’un institut públic. Va formar part de l’assemblea Joves per l’Alliberament Lèsbic i Gai (JALG, dissolta actualment) a la UAB, després va militar al Front d’Alliberament Gai de Catalunya (FAGC) i alhora també al JAG (...)
dimarts 10 d'abril de 2012 ,  per  Coordinació del Catalunya
Com valores el seguiment de la vaga? I com penseu arribar a aquells col·lectius que encara no s’han mobilitzat? Pel que fa a la participació considerem que la vaga general ha estat un èxit i ha superat amb escreix les xifres de la del 29 de setembre de 2010. Les aturades en alguns sectors han estat gairebé del 100% i la mobilització als carrers ha portat a manifestacions considerades històriques, (...)

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid