Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

dimecres 21 de març de 2012 ,  per  Coordinació del Catalunya
En documents adjunts teniu el MANUAL DE NOCIONS BÀSIQUES I CRITERIS TÈCNICS D’ACTUACIÓ PEL DESENVOLUPAMENT D’UNA VAGA, editats en català per la Secretaria de Jurídica de CGT Catalunya i en castellà per la Secretaria d’Acció Sindical del Comitè Confederal de CGT. Una guia que conté tota la informació que heu de saber de cara a una convocatòria de vaga general com la del 29M. Us recomanem la seva lectura (...)
dimecres 21 de març de 2012 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Fa més de tres anys que, amb l’excusa de la crisi, el conjunt de la ciutadania i, en especial, la classe treballadora, estem patint atacs contra els nostres drets que empitjoren les nostres vides. Si abans van ser mesures promogudes pel govern de Zapatero davant la passivitat dels sindicats institucionals CCOO i UGT, ara és el govern del PP qui, amb vergonyós suport de CiU, mutilen encara més els (...)
dilluns 19 de març de 2012 ,  per  Coordinació del Catalunya
Còmic del dibuixant Carlos Azagra sobre la Reforma Laboral 2012, informant sobre el seu contingut i cridant a la Vaga General. Teniu els jpg de les 4 pàgines en documents adjunts i també us el podeu descarregar a: http://www.rojoynegro.info/articulo/accion-sindical/comic-lo-la-reforma-esconde http://www.slideshare.net/CGTCatalunya/comic-lo-que-la-reforma-esconde Comic Lo que la reforma (...)
dimarts 28 de febrer de 2012 ,  per  Coordinació del Catalunya
Anàlisi sindical i jurídic d’urgència sobre Normes i Acords de Reforma del Mercat de Treball en matèries d’ocupació, contractació i negociació col·lectiva, realitzat pel Gabinet Jurídic i el Gabinet d’Estudis de la CGT. Llei 35/2010 de Reforma del Mercat de Treball. RDL 7/2011 de Reforma de la Negociació Col·lectiva. Acord sobre Solucin Autònoma de Conflictes Laborals (Sistema Extrajudicial) (...)
dimecres 22 de febrer de 2012 ,  per  Coordinació del Catalunya
Teniu en documents adjunts diversos materials sobre la reforma laboral recentment aprovada pel govern espanyol del PP. El Reial Decret-Llei 3/2012, de 10 de febrer, de mesures urgents per a la reforma del mercat laboral, que inclou tota la normativa de la nova reforma laboral. El BOE amb el recull de correccions d’errors que hi havia en el Reial Decret-Llei 3/2012. Un document comparatiu (...)
dimarts 7 de setembre de 2010 ,  per  Coordinació del Catalunya
Us facilitem en document adjunt, la Guia de Nocions Bàsiques i Criteris Tècnics pel desenvolupament de la Vaga, elaborada per la Secretaria de Jurídica de CGT Catalunya, de cara a la convocatòria de vaga general del 29 de setembre, però d’utilitat també per a qualsevol convocatòria de vaga. En aquesta guia s’ha ampliat el contingut de la guia editada des del Comitè Confederal Criterios Técnicos de (...)

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid