Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

0 | 10
dimecres 18 d'abril de 2012 ,  per  Coordinació del Catalunya
En documents adjunts en format pdf i power point hi teniu un esquemàtic document sobre la última reforma laboral, elaborat per la Secretaria de Jurídica de CGT Catalunya. Reforma Laboral 2012 Power Point nou View more presentations from CGT Catalunya Open publication - Free publishing - More cgt
diumenge 8 d'abril de 2012 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Conclusions del Dictamen 5/2012, de 3 d’abril, sobre el Reial decret llei 3/2012, de 10 de febrer, de mesures urgents per a la reforma del mercat laboral elaborat pel Consell de Garanties Estatutàries: Primera. L’article 12 (apartats U i Dos, primer paràgraf) i l’article 14 (apartats U, Tres i Sis) del Reial decret llei 3/2012, de 10 de febrer, de mesures urgents per a la reforma del mercat (...)
dimecres 28 de març de 2012 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
De reeixida i profitosa podem qualificar la Conferència celebrada el passat divendres dia 23 a les Cotxeres de Sants de Barcelona, prop de 200 delegats i delegades de la CGT de Catalunya vam assistir a una clarificadora sessió formativa sobre les penúltimes mesures anti laborals aprovades pel Partit Popular amb la inestimable col•laboració de CiU. Una nova Conferència de Delegats i Delegades (...)
dimecres 21 de març de 2012 ,  per  Coordinació del Catalunya
En documents adjunts teniu el MANUAL DE NOCIONS BÀSIQUES I CRITERIS TÈCNICS D’ACTUACIÓ PEL DESENVOLUPAMENT D’UNA VAGA, editats en català per la Secretaria de Jurídica de CGT Catalunya i en castellà per la Secretaria d’Acció Sindical del Comitè Confederal de CGT. Una guia que conté tota la informació que heu de saber de cara a una convocatòria de vaga general com la del 29M. Us recomanem la seva lectura (...)
dimecres 21 de març de 2012 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Fa més de tres anys que, amb l’excusa de la crisi, el conjunt de la ciutadania i, en especial, la classe treballadora, estem patint atacs contra els nostres drets que empitjoren les nostres vides. Si abans van ser mesures promogudes pel govern de Zapatero davant la passivitat dels sindicats institucionals CCOO i UGT, ara és el govern del PP qui, amb vergonyós suport de CiU, mutilen encara més els (...)
divendres 16 de març de 2012 ,  per  Coordinació del Catalunya
En document adjunt teniu els Acords del Vè Congrés Extraordinari de la CGT realitzat els dies 9 i 10 de març a Toledo, amb un únic punt de debat: "Anàlisi i estratègies de mobilització de cara a la convocatòria de la vaga general". Open publication - Free publishing - More cgt
dijous 15 de març de 2012 ,  per  Coordinació del Catalunya
Per verificar i denunciar-ho cal que: Has de posar al mur, imprescindible: El nom de l´empresa o centre de treball L’adreça del centre de treball o empesa on es creu que s’està violant al dret fonamental de vaga de les i els treballadors. Municipi on està ubicat l’empresa o centre de treball Indica la forma de com estan violant el teu dret a la vaga i informacions d’interès general que (...)
dilluns 12 de març de 2012 ,  per  S Comunicació CGT Catalunya
Recopilació de documentació d’anàlisi i estudi sobre la Reforma Laboral del 2012. Inclou: Informe per part de la Secretaria de Jurídica de la CGT de Catalunya. Diari editat per la Vaga General del 29M. Comentarios al Real Decreto Ley 3/2012 de 10 de febrero de medidas urgentes para la reforma del mercado laboral (Autor: Carlos Hugo Preciado Domènech). Quadre comparatiu de les (...)
dimarts 28 de febrer de 2012 ,  per  Coordinació del Catalunya
Anàlisi sindical i jurídic d’urgència sobre Normes i Acords de Reforma del Mercat de Treball en matèries d’ocupació, contractació i negociació col·lectiva, realitzat pel Gabinet Jurídic i el Gabinet d’Estudis de la CGT. Llei 35/2010 de Reforma del Mercat de Treball. RDL 7/2011 de Reforma de la Negociació Col·lectiva. Acord sobre Solucin Autònoma de Conflictes Laborals (Sistema Extrajudicial) (...)
dimarts 28 de febrer de 2012 ,  per  Coordinació del Catalunya
El passat mes de febrer de 2012, va ser aprovat per la via d’urgència, a través del Consell de Ministres, el Reial Decret-Legislatiu 3/2012, de 10 de febrer, de mesures urgents per a la reforma del mercat laboral. Aquest Reial Decret-Legislatiu, que ja té vigència i aplicació, capgira els fonaments de les relacions laborals i fa canvis en profunditat del que fins ara enteníem com a paràmetres de (...)
0 | 10

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid