Lliurament de declaracions d’objecció fiscal a la despesa militar el 15 de juny a Tarragona - CGTCatalunya.cat
Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

Lliurament de declaracions d’objecció fiscal a la despesa militar el 15 de juny a Tarragona
dimecres 12 de juny de 2013 / Comunicats / Visites: 197
Menéame

LLIURAMENT COL·LECTIU DE DECLARACIONS D’OBJECCIÓ FISCAL A TARRAGONA

La Coordinadora Tarragona Patrimoni de la Pau us convida a participar a l’acte de lliurament de declaracions d’objecció fiscal a la despesa militar que tindrà lloc aquest dissabte, 15 de juny, a les 11.30 h, a la Delegació d’Hisenda de Tarragona.

L’objecció fiscal a la despesa militar és la negació a col·laborar amb l’Estat en la preparació de les guerres i en el manteniment de l’estructura militar. L’actual crisi econòmica no ha suposat una retallada del militarisme: el 2013 manté uns pressupostos que fan que, entre el Ministeri de Defensa, el Ministeri d’Indústria, i el Ministeri d’Interior, hi hagi 16.696,13 milions d’euros destinats al manteniment de l’aparell militar.

Mentre es retalla significativament la inversió en educació, sanitat o serveis socials, el govern no només no cancel·la programes d’armament, sinó que fins i tot apareixen de nous. Fer objecció fiscal consisteix a separar una part de l’impost sobre la renda (la part que correspondria a la despesa militar), i desviar-la a un projecte social i solidari. És un acte de desobediència civil i una de les nostres formes de manifestar la nostra oposició a totes les guerres i a les estructures de poder que les perpetuen.

Animem a totes les persones a realitzar Objecció Fiscal a la despesa militar, i esperem trobar-vos a l’acte del dissabte 15 de juny.

Més informació sobre l’objecció fiscal i com fer-la: www.objecciofiscal.org

Bloc de la Coordinadora Tarragona Patrimoni de la Pau:
http://tgnapau.blogspot.com.es/

Comparteix
 Convertir a ebook |  Enregistrer au format PDF Guardar com pdf

Fer un conmentari

Vols contactar amb la CGT de Catalunya? Aquí tens informació de com afiliar-te. Pots informar-te d'on trobar-nos aquí. Si ho prefereixes pots seguir els nostres perfils de Twitter i Facebook. Consulta aquí el llistat de perfils a les principals xarxes socials.

Rànquings 365 últims díes

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid