Dimarts 22 de gener, assemblea oberta a Barcelona de la Plataforma Auditoria Ciutadana del Deute - CGTCatalunya.cat
Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

Dimarts 22 de gener, assemblea oberta a Barcelona de la Plataforma Auditoria Ciutadana del Deute
dilluns 21 de gener de 2013 / Agenda / Visites: 185
Menéame

Des de la Plataforma Auditoria Ciutadana del Deute (PACD) us volem convidar a conèixer i ser partíceps de la lluita contra la dictadura del Deute. Com sabeu, darrera de la imposició de les retallades i reformes neoliberals que erosionen els nostres drets dia rera dia, trobem la prioritat del pagament del deute. Des de la PACD considerem que hi ha evidències suficients per denunciar la il·legitimitat d’aquest deute i de les reformes i retallades que imposen a la població en nom de la deutecràcia. Per això hem iniciat un procés d’Auditoria Ciutadana del Deute. Però aquest procés necessita de la participació de moltes de vosaltres, de totes si és possible!

Per això us volem convidar el proper dimarts 22 de gener, a les 19h al carrer Rivadeneyra 6 3r pis (edifici Justícia i Pau), a l’assemblea oberta de la PACD. Volem a donar a conèixer la feina feta i els plans que tenim per a 2013, compartir amb vosaltres objectius i estratègies, per enriquir el procés i fer-vos-en partíceps.

Si com nosaltres penses que el deute ha de ser abolit, perquè aquest deute no és nostre.

Si com nosaltres penses que el dret a la sanitat o a l’educació ha d’estar per davant del pagament del deute a creditors especuladors.

Si com nosaltres penses que el deute s’ha acumulat amb processos il·legítims d’enriquiment d’uns pocs i que no ens ha beneficiat a la majoria, convertint-se en un deute il·legítim.

Si com nosaltres penses que hem de deixar d’estar governats pels mercats, trencant la dictadura del deute i construint un nou sistema econòmic, social i polític

T’esperem el proper dimarts 22 de gener!!!

(19h Rivadeneyra 6, 3r pis, al costat de Plaça Catalunya - Edifici Justícia i Pau)

Vine a posar-li fre al deute amb la PACD!

Més informació a auditoriabcn@gmail.com

@auditoriabcn

@auditCiudadana

#auditioria 2013

facebook.com/AuditoriaCiudadanaDeuda

www.auditoriaciudadana.net

Plataforma Auditoria Ciutadana del Deute
No Devem! No Paguem!

Comparteix
 Convertir a ebook |  Enregistrer au format PDF Guardar com pdf

Fer un conmentari

Vols contactar amb la CGT de Catalunya? Aquí tens informació de com afiliar-te. Pots informar-te d'on trobar-nos aquí. Si ho prefereixes pots seguir els nostres perfils de Twitter i Facebook. Consulta aquí el llistat de perfils a les principals xarxes socials.

Rànquings 365 últims díes

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid