Ja està disponible la descàrrega del "Manual de desobediència a la Llei Sinde" - CGTCatalunya.cat
Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

Ja està disponible la descàrrega del "Manual de desobediència a la Llei Sinde"
dimarts 17 de maig de 2011 / Materials de formació / Visites: 1253
Menéame

Aquest Manual té l’objectiu de demostrar la ineficàcia radical de la Llei Sinde des d’un punt de vista pràctic. Els usuaris i administradors web hi trobaran els mètodes més útils per a sortejar les barreres de la censura governamental.

L’anomenada Llei Sinde ha despertat l’oposició de diversos col.lectius de ciutadans tant per la forma en què es va promoure, al marge de la ciutadania, com pel fet que no respon als objectius que diu promoure, la suposada protecció de creadors; com per les pressions externes de les indústries que en definitiva han acabat per imposar-la. L’oposició a la nova legislació ha estat tan contundent i massiva que podem dir sense embuts que aquesta Llei no és representativa de la voluntat general ni està adreçada al bé comú.

Aquest Manual de desobediència a la Llei Sinde té l’objectiu de demostrar la ineficàcia radical de la Llei Sinde des d’un punt de vista pràctic. Els usuaris i administradors web trobaran els mètodes més útils per a sortejar les barreres de la censura governamental. Hacktivistas.net ha creat aquest Manual perquè la primera web que sigui tancada, es converteixi en la més popular de la blogosfera. Perquè els seus continguts, lluny de desaparèixer, inundin la xarxa. Perquè mentre ells creen comissions de censura, nosaltres i nosaltres «rippejant», subtitular, traduïm i compartim. És un acte natural que creix de les nostres accions col.lectives. Perquè la cultura vol ser lliure i ho serà.

>>> Tota la informació sobre el llibre:

www.traficantes.net/index.php/editorial/catalogo/otras/Manual-de-desobediencia-a-la-Ley-Sinde

>>> Entrevista amb Hacktivistas.net

"Perquè la cultura vol ser lliure i ho serà"

by Traficantesdesueños

http://soundcloud.com/traficantesdesue-os/porque-la-cultura-quiere-ser

>>> Teniu el llibre en document adjunt.

Comparteix
 Convertir a ebook |  Enregistrer au format PDF Guardar com pdf
titre documents joints

Fer un conmentari

Vols contactar amb la CGT de Catalunya? Aquí tens informació de com afiliar-te. Pots informar-te d'on trobar-nos aquí. Si ho prefereixes pots seguir els nostres perfils de Twitter i Facebook. Consulta aquí el llistat de perfils a les principals xarxes socials.


Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid