Informe CGT: Accidents de treball i malalties professionals a Espanya 2010 - CGTCatalunya.cat
Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

Informe CGT: Accidents de treball i malalties professionals a Espanya 2010
dissabte 30 d'abril de 2011 / Materials de formació / Visites: 1435
Menéame

Amb aquest informe, analitzem l’accidentabilitat i les malalties professionals a l’estat espanyol el 2010 i esperem que ens serveixi per a la nostra intervenció sindical i social diària, constant en la defensa de la SALUT laboral, social i mediambiental.

Les dades referides a Espanya utilitzades en aquest informe provenen de l’Estadística d’accidents de treball i malalties professionals, del Ministeri de Treball i Immigració, així com de l’explotació que dels mateixos elabora l’Institut Nacional de Seguretat i Higiene en el Treball. Les dades es refereixen al col·lectiu de treballadors assalariats amb cobertura de les contingències d’accidents de treball i malaltia professional i als treballadors autònoms que han optat per la cotització d’aquestes contingències. La interpretació de les variacions pel que fa a altres anys ha de realitzar-se amb cautela, atès que les dades de 2009 i anys anteriors són consolidades i per tant definitives, mentre que les corresponents a 2010 són provisionals d’avanç degut al fet que, al tancament de l’estadística, no s’han incorporat tots els accidents i malalties professionals en el període de referència, al no haver-se recepcionat per l’autoritat laboral competent. Les dades referides a la Unió Europea provenen de Eurostat.

Us el podeu descarregar a:

www.rojoynegro.info/sites/default/files/Informe Accidentes de Trabajo 2010 web.pdf

Comparteix
 Convertir a ebook |  Enregistrer au format PDF Guardar com pdf

Fer un conmentari

Vols contactar amb la CGT de Catalunya? Aquí tens informació de com afiliar-te. Pots informar-te d'on trobar-nos aquí. Si ho prefereixes pots seguir els nostres perfils de Twitter i Facebook. Consulta aquí el llistat de perfils a les principals xarxes socials.


Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid