"Podem viure sense capitalisme", publicació del 17-M editada pel Col·lectiu Crisi - CGTCatalunya.cat
Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

"Podem viure sense capitalisme", publicació del 17-M editada pel Col·lectiu Crisi
dimarts 17 de març de 2009 / Notícies / Visites: 3948
Menéame

Avui 17 de març ha sortit al carrer la segona publicació gratuïta creada pel Col.lectiu Crisi per construir una veritable sobirania popular en temps de crisi. S’han publicat 350.000 exemplars (220.000 en català i 130.000 en castellà), una part d’ells distribuïda per tota Catalunya i la resta per l’Estat espanyol, arribant a més de 400 localitats gràcies a nombrosos col·lectius i a uns 2.000 voluntaris..

A la publicació trobem articles sobre:

ANÀLISI DE LA CRISI

Mentides i crisi informativa dels grans mitjans de comunicació. Capitalisme, vaixell tocat i a la deriva, Declarem naufragada la propietat privada, És l’inici d’una nova era postcapitalista, Abans de sortir del sistema defensa els teus drets: Contracte temporal en frau de llei.

ALLLIBERANT-NOS DE LA BANCA

Vaga d’usuaris i usuàries de bancs. Deus diners al banc? Si no pagues seràs lliure. Torno de l’exili preventiu, per participar d’un moviment social cada cop més massiu. Construint un sistema de banca ètica / Un moviment social que també és un banc.

CAP A L’ERA POSTCAPITALISTA

Podem viure sense capitalisme. Cooperatives d’habitatge de cessió d’us / Xarxa contra els desnonaments. Les cooperatives integrals.

AUTOGESTIONA LA TEVA VIDA

De l’educació submisa a l’aprenentatge en llibertat. Passatemps d’educació ambiental, el joc de la crisi del creixement. La salut no es un negoci, recuperem-ne el control. De baix a dalt, un pla organitzatiu per ser el canvi que volem.

El col·lectiu ha posat el 30 de juny com a data perquè "els governs"
responguin a les seves iniciatives amb una "proposta de transició real"
cap a aquest nou model econòmic. Si no ho fan, insten la població que, com a màxim el 17 de setembre, "abandonin els llaços amb el sistema
capitalista"; per exemple, traient tots els diners dels seus comptes
bancaris, deixant de pagar la hipoteca o el lloguer a les immobiliàries.

Més informació i contingut de la publicació:

www.17-s.info

www.podem.cat

Comparteix
 Convertir a ebook |  Enregistrer au format PDF Guardar com pdf

Fer un conmentari

Vols contactar amb la CGT de Catalunya? Aquí tens informació de com afiliar-te. Pots informar-te d'on trobar-nos aquí. Si ho prefereixes pots seguir els nostres perfils de Twitter i Facebook. Consulta aquí el llistat de perfils a les principals xarxes socials.

Rànquings 365 últims díes

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid