Audio: Entrevistes de Radio a Lucio Urtubia - CGTCatalunya.cat
Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

Audio: Entrevistes de Radio a Lucio Urtubia
Radiades els dies 22 i 23 de maig de 2008 respectivament
divendres 23 de maig de 2008 / Audio / Visites: 11349
Menéame

La visita del company Lucio Urtubia, amb la projecció de la seva pel·lícula i posterior col·loqui a Barcelona, Tarragona, Manresa, Girona i Vilanova i la Geltrú, organitzada pel Secretariat Permanent del Comitè Confederal de la CGT de Catalunya, ha superat totes les expectatives, tenint un gran èxit de públic en totes les localitats. També a destacar l’eco que ha tingut la seva visita a Catalunya en emissores d’àmplia audiència com són COM Ràdio i Ràdio 4 de RNE.

La visita del company Lucio estigué anticipada per una campanya de promoció de la mateixa des de la secretaria de Comunicació de la CGT de Catalunya, amb nota de premsa, destacant el contacte personal directe del secretari general, Bruno Valtueña, amb les emissores COM Ràdio i Ràdio 4 per a organitzar les entrevistes (la de COM Ràdio a més va ser filmada per Barcelona Televisió), entrevistes dels companys/es de La Directa i l’Info Espai, i campanya de promoció dels actes entre totes les organitzacions, col·lectius i individualitats que es reclamen del moviment llibertari a Catalunya, amb cartells dels actes organitzats, promoció en internet per mitjà de la nostra pàgina web i pàgines afins o d’informació dels moviments socials, així com correus electrònics dirigits a les organitzacions, col·lectius i companys/es que s’entenia podien estar interessats a veure la pel·lícula i compartir una estona amb el company Lucio.

COM RADIO


DESCARREGAR AUDIO ENTREVISTA LUCIO URTUBIA A COM RADIO

RADIO 4


DESCARREGAR ENTREVISTA AUDIO LUCIO A RADIO 4

La visita de Lucio, així com els actes, es van projectar no només de cara a l’afiliació i militància de la CGT de Catalunya, organització que ha organitzat tant la visita com els actes, sinó oferint-se a tot el moviment llibertari català, ja que el company Lucio no es considera patrimoni de ningú en especial, sinó del moviment llibertari en general, i així ho ha remarcat en la majoria de llocs que ha recorregut, on els elogis a la CGT els ha acompanyat d’aquelles crítiques que ha considerat convenients, sense oblidar les diferències entre la CGT i la CNT, recordant que té amics en ambdós i reconeixent el treball de les dos organitzacions, però criticant la divisió i enfrontament que fa que, segons ell, moltes vegades aquestes organitzacions equivoquin l’enemic. El company Lucio també ha volgut destacar l’afecte que té per Catalunya, ja que van ser companys catalans els que el van atraure a la militància anarquista, i especialment la seva relació amb Quico Sabaté, que li deixaria una profunda empremta.

En totes les localitats va haver-hi una gran assistència, remarcant que en algunes els/es companys/es assistents no cabien en la sala, especialment l’acte de Barcelona on, a pesar de disposar d’un saló d’actes amb una bona capacitat, va haver-hi qui es va quedar fora davant de la gran assistència de públic. Aquest gran èxit es deu, sens dubte, a la gran personalitat del company Lucio, la gran qualitat de la pel·lícula (projectada en el Festival de Cine de Sant Sebastià i nominada als Goya com a millor pel·lícula documental) i també a la col·laboració de les Federacions Locals de Tarragona, Manresa i Barcelona, Intercomarcal de Girona i Comarcal Garraf-Alt Penedès amb el Secretariat Permanent del Comitè Confederal en l’organització tant dels actes com de la seva promoció.

Comparteix
 Convertir a ebook |  Enregistrer au format PDF Guardar com pdf

Fer un conmentari

Vols contactar amb la CGT de Catalunya? Aquí tens informació de com afiliar-te. Pots informar-te d'on trobar-nos aquí. Si ho prefereixes pots seguir els nostres perfils de Twitter i Facebook. Consulta aquí el llistat de perfils a les principals xarxes socials.


Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid