Vaga Indefinida a partir del 30 de Novembre a Ramcon, a Mollet del Vallès - CGTCatalunya.cat
Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

Vaga Indefinida a partir del 30 de Novembre a Ramcon, a Mollet del Vallès
Davant l’actitud autoritària de l’empresa. La vaga tindrà afectació en la neteja de les instal·lacions municipals de la ciutat
dimecres 18 de novembre de 2020 / Acció Sindical / Visites: 143
Menéame

La totalitat de les organitzacions sindicals presents en aquest Comitè (CCOO, CGT, ICSC i UGT ) en data 16 de Novembre hem registrat convocatòria de VAGA INDEFINIDA, davant el Departament de Treball. La mateixa donarà inici el pròxim 30 de Novembre, i afectarà a tots els torns de treball.

El motiu que ens porta a convocar està VAGA, és l’actitud intransigent i dictatorial dels gestors de Ramcon. El no reconeixement d’aquest Comitè per part de l’empresa, el no respecte del període vacacional del personal fixe discontinu, l’increment de les càrregues de treball, sancions arbitràries, companys/as que no se’ls reconeix la seva categoria professional, no facilitació d’abrics i equips de protecció...són alguns dels motius que ens han obligat a haver de fer aquesta convocatòria.

Aquest Comitè d’Empresa, fa responsable als gestors de l’empresa, de l’afectació i molèsties que pugui tenir està Vaga en la ciutadania de Mollet del Vallès que fa ús de les diferents instal·lacions municipals i escoles públiques del poble, i de la qual, Ramcon és l’empresa concessionària de la neteja d’aquests espais.

Des d’aquest Comitè d’Empresa, tornem fer una crida a l’Empresa a asseure’s en una taula per a desencallar la situació que estan creant a treballadors/as, i usuaris/as amb la seva actitud irresponsable i dictatorial.

Comitè d’Empresa de Ramcon
Mollet del Vallès

Comunicado del Comité de Empresa de Ramcon

Comparteix
 Convertir a ebook |  Enregistrer au format PDF Guardar com pdf

Fer un conmentari

Vols contactar amb la CGT de Catalunya? Aquí tens informació de com afiliar-te. Pots informar-te d'on trobar-nos aquí. Si ho prefereixes pots seguir els nostres perfils de Twitter i Facebook. Consulta aquí el llistat de perfils a les principals xarxes socials.

Rànquings 365 últims díes

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid