Volem al Poble Saharauí a la seva terra, lliure i en Pau! - CGTCatalunya.cat
Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

Volem al Poble Saharauí a la seva terra, lliure i en Pau!
Comunicat del Secretariat Permanent de la Federació Local de Sabadell
dilluns 16 de novembre de 2020 / Acció Social / Visites: 161
Menéame

El conflicte al Sàhara Occidental ha esclatat. L’estat Marroquí ha trencat l’alto el foc establert des de l’any 1991 i ha iniciat novament una ofensiva contra el poble Sahrauí.

Des de el passat mes d’octubre el pas fronterer de El Gerguerat que comunica el Sàhara Occidental amb Mauritània viu fortes tensions i el Frente Polisario afirma que s’estan incomplint els acords signats en el marc de la ONU i així ho ha fet saber en reiterades ocasions a la MINURSO (Missió de la ONU per al Referèndum al Sàhara Occidental).

Des de fa molts anys a la CGT de Sabadell tenim un fort vincle amb la causa Sahrauí sobre tot a través de l’entitat local Vallès Wilaia i el seu projecte Vacances en Pau i amb els nens i nenes que acollim cada any. Ens dol profundament que molts d’aquests infants que ara ja son adults estiguin marxant cap a la guerra en aquests moments, segons ens informen des de els campaments de refugiats a Tindouf (Algèria).

Davant aquest atac contra el poble Sahrauí, denunciem l’ofensiva i les agressions de l’Estat Marroquí i denunciem la vulneració de drets humans que exerceixen contra la població civil als territoris ocupats des de fa més de 45 anys.

Volem al Poble Saharauí a la seva terra, lliure i en Pau!
SAHARA HURRA!!
Per la llibertat i justícia de tots els pobles!!

Sabadell 15 de novembre de 2020
Comunicat del Secretariat Permanent de la Federació Local de Sabadell

Comparteix
 Convertir a ebook |  Enregistrer au format PDF Guardar com pdf

Fer un conmentari

Vols contactar amb la CGT de Catalunya? Aquí tens informació de com afiliar-te. Pots informar-te d'on trobar-nos aquí. Si ho prefereixes pots seguir els nostres perfils de Twitter i Facebook. Consulta aquí el llistat de perfils a les principals xarxes socials.


Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid