CGT Novartis no pensa consentir que es perdi ni una sola de les condicions actuals - CGTCatalunya.cat
Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

CGT Novartis no pensa consentir que es perdi ni una sola de les condicions actuals
Comunicat de la secció sindical de CGT a Novartis
dimecres 30 de setembre de 2020 / Acció Sindical / Visites: 132
Menéame

Com tots i totes sabreu, dimarts passat 29 de setembre del 2020 la direcció de Novartis va fer oficial l’anunci de successió d’empresa de la fàbrica de Novartis Barberà del Vallés i de la fàbrica de Alcon, situada al Masnou.
A partir de finals de l’any 2020 passarem a formar part d’una nova empresa multinacional anomenada Siegfried Hòlding AG.

En l’anunci oficial, la direcció de Novartis assegura que es mantindran totes i cadascuna de les condicions econòmiques, socials i laborals existents, tal com dicta l’article 44 de l’Estatut dels treballadors.

No dubtem de la bona fe i el bon fer dels directius de totes dues empreses però, com diu el proverbi popular, l’infern està ple de bones intencions. Des de la CGT no pensem donar ni un pas enrere quant als nostres drets es refereix, i és per això que treballarem en un document en el qual totes dues empreses, Novartis i Siegfried es comprometin, de manera oficial, a respectar totes i cadascuna de les condicions de les quals gaudim avui dia en la nostra planta.

Evidentment, ja que confiem en el bon fer de totes dues directives, no dubtem ni per un segon que accediran, i de bona gana, a deixar per escrit allò que anuncien a viva veu, tant a la premsa com als treballadors. I és que en cas contrari no farien més que acréixer la sospita que en tota aquesta transició hi ha gat amagat.

En aquests infaustos moments és sol afegir que vénen canvis, que és molt probable que el sender que ens toca caminar tindrà grans dificultats, i que en una situació tan determinant com la que ens tocarà viure ha arribat l’hora de demostrar que tots i cadascun dels treballadors i treballadores de Novartis podem i estarem a l’altura.

Us demanem estar molt atents, perquè en breu comprovarem si la Direcció està disposada a complir la seva paraula. En cas contrari, haurà arribat l’hora d’organitzar-nos i de començar a prendre decisions entre tots i totes.

Comunicat de la secció sindical de CGT a Novartis

Comunicado se la sección sindical de CGT en Novartis

Comparteix
 Convertir a ebook |  Enregistrer au format PDF Guardar com pdf

Fer un conmentari

Vols contactar amb la CGT de Catalunya? Aquí tens informació de com afiliar-te. Pots informar-te d'on trobar-nos aquí. Si ho prefereixes pots seguir els nostres perfils de Twitter i Facebook. Consulta aquí el llistat de perfils a les principals xarxes socials.

Rànquings 365 últims díes
  1. IQOXE es vol defensar intentant desacreditar els informes i testimonis sobre l’accident del passat gener que serveixen de base a la causa judicial
  2. La CGT de Catalunya decidirà l’acció sindical davant del Covid19, aquest dissabte i diumenge
  3. Reflexions d’una TEEI
  4. D. i Mireia absolució!
  5. Nou Secretariat Permanent de la Federació d’Ensenyament de la CGT Catalunya
  6. Ple Extraordinari de la CGT Catalunya, decidim la nostra acció sindical davant del Covid19
  7. CGT Catalunya ens sumem a les convocatòries de la setmana d’accions de l’1 al 8 de novembre!
  8. CGT Novartis no pensa consentir que es perdi ni una sola de les condicions actuals
  9. Convocatòria de vaga a universitats i centres de recerca de tot l’estat pel 21 d’octubre
  10. Carta a la comunitat educativa

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid