Arriba la primera comanda de material EPI encarregada per la CGT de Catalunya - CGTCatalunya.cat
Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

Arriba la primera comanda de material EPI encarregada per la CGT de Catalunya
divendres 24 d'abril de 2020 / Notícies / Visites: 690
Menéame

La primera comanda de 16.000€ encarregada per la CGT de Catalunya a un proveïdor homologat de la Xina ja ha arribat a l’aeroport del Prat i serà distribuïda properament a hospitals catalans. Es tracta de 3200 mascaretes de tipus FFP3, les de millor qualitat per equipaments EPI.

En paral·lel, s’està enviant a seccions sindicals de la CGT per entregar a hospitals i centres sanitaris de Catalunya una altra comanda de 140 vestits d’alta protecció per un valor de 7500€, fabricats a una empresa especialitzada catalana i rentables fins a 75 vegades, .

Aquests fons són provinents de les quotes de l’afiliació de la CGT de Catalunya i de donacions particulars o de col·lectius. En aquest sentit, des de la CGT hem realitzat ja encàrrecs addicionals de 150 vestits protectorsmés, 3535 mascaretes FFP3 i 1481 ulleres protectores més per valor de 35.000€ que esperem que arribin en les properes setmanes.

Aquesta acció solidària amb els nostres sanitaris i sanitàries és alhora un reconeixement de la seva tasca, el seu esforç i la seva lluita diària contra la pandèmia, per salvar vides i contra les retallades sanitàries. Alhora, és també una denúncia de la incompetència de les diferents administracions en preveure l’abast de la pandèmia i dels seus efectes. No volem ni herois ni heroïnes, si no unes condicions de treball segures i dignes que sembla no són prioritàries per aquells que moltes vegades han contribuït a desmantellar la sanitat pública catalana.

Exigim, a més, la recuperació del sistema sanitari públic ja que, a banda del virus, la manca d’equips i recursos molt possiblement també és responsable d’una part de les morts.

Comparteix
 Convertir a ebook |  Enregistrer au format PDF Guardar com pdf

Fer un conmentari

Vols contactar amb la CGT de Catalunya? Aquí tens informació de com afiliar-te. Pots informar-te d'on trobar-nos aquí. Si ho prefereixes pots seguir els nostres perfils de Twitter i Facebook. Consulta aquí el llistat de perfils a les principals xarxes socials.

Rànquings 365 últims díes

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid