Caminem cap a la vaga de lloguers - CGTCatalunya.cat
Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

Caminem cap a la vaga de lloguers
diumenge 29 de març de 2020 / Acció Social / Visites: 815
Menéame

Fa tot just deu dies, vam treure el comunicat on el SP de la CGT Catalunya demanava la suspensió del pagament dels lloguers i les hipoteques per aquelles persones que la crisi generada pel coronavirus havia deixat sense ingressos suficients.

Fa tot just una setmana que des del moviment per l’habitatge i des de la coordinadora per un Pla De Xoc Social s’està demanant el mateix. I de moment no hem obtingut resposta alguna, ni per part del govern català ni de l’espanyol.

Els ERES i ERTOS s’han anat repetint fins el punt que en poc més d’una setmana unes 500.000 persones han anat a l’atur.

Si la situació de l’habitatge ja era complicada abans, imagineu ara, que molta gent a reduït els seus ingressos dràsticament i de forma immediata.

És per això que en coordinació amb el Sindicat de Llogateres de Catalunya, entre molts altres col·lectius i organitzacions, posem en marxa la campanya per la coordinació dels impagaments totals o parcials del lloguer, altrament dita VAGA de LLOGUERS, per aquest abril de l’any 2020.

Amb l’objectiu de pressionar al govern perquè decreti una suspensió dels pagaments, com han fet a altres països arrel de la crisi sanitària, i també amb l’objectiu de protegir les persones que decideixin o es vegin abocades a prendre aquesta mesura.

I més ara que s’ha constituït el lobby de propietaris d’habitatges en lloguer (ASVAL), amb en Joan Clos com a president. El seu objectiu es mantenir els privilegis fiscals, judicials, i els actuals preus davant les demandes creixents de les organitzacions de llogateres.

Us adjuntem un protocol d’actuació i informació, així com una carta model per a enviar a la propietat. Totes dues en català i castellà. Qualsevol dubte o informació que necessiteu, no dubteu en adreçar-vos a la secretaria d’acció social.

Una fraternal abraçada en aquests dies convulsos.
Salut i resistència.

Secretaria d’acció social - Comitè confederal
Mòbil 634692297 watsapp/telegram/signal
accio.social@cgtcatalunya.cat

Carta vaga de lloguers. Acció Social. Català
Protocol CGT vaga de lloguers. Català
Protocolo CGT huelga alquileres
Document de notificació de l’impagament del lloguer
Documento notificación impago alquiler

Comparteix
 Convertir a ebook |  Enregistrer au format PDF Guardar com pdf

Fer un conmentari

Vols contactar amb la CGT de Catalunya? Aquí tens informació de com afiliar-te. Pots informar-te d'on trobar-nos aquí. Si ho prefereixes pots seguir els nostres perfils de Twitter i Facebook. Consulta aquí el llistat de perfils a les principals xarxes socials.

Rànquings 365 últims díes

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid