Tancrède Ramonet i Temps noir llancen un Micromecenatge per a finançar la continuació de la sèrie documental - CGTCatalunya.cat
Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

Tancrède Ramonet i Temps noir llancen un Micromecenatge per a finançar la continuació de la sèrie documental
Ni Dios ni amo, una historia del anarquismo
dimarts 28 de gener de 2020 / Notícies / Visites: 181
Menéame

Ens complau anunciar-vos que la sèrie Ni Déu ni amo, una història de l’anarquisme, dirigida per Tancrède Ramonet i produïda per Temps noir, veu per fi a una continuació.

En efecte, malgrat l’èxit recollit entre la crítica i el públic pels dos primers capítols emesos per ARTE a tot el món, aquesta sèrie documental, que conta la història mundial de l’anarquisme des dels seus orígens fins als nostres dies, acabava abans de la Segona Guerra Mundial, i no havia pogut completar-se fins avui

Afortunadament, després de dos anys i diversos bloquejos, avui podem per fi dedicar- nos a la realització de la continuació de la sèrie, que estarà composta de dos nous documentals:

Capitulo 4 : De Flores y adoquines (1945-1969)
Capitulo 5 : Las Redes de la ira (1965-2011)

Aquestes pel·lícules traçaran la història més contemporània de l’anarquisme, des del final de la Segona Guerra Mundial fins als nostres dies.

A través d’imatges d’arxiu inèdites o desconegudes i entrevistes amb els especialistes més coneguts a través el món, els dos nous capítols permetran, a continuació dels anteriors, descobrir o redescobrir les noves figures d’aquesta doctrina política, les idees originals que els anarquistes han desenvolupat i reeixit, a vegades, posar en pràctica, així com els grans moviments que han iniciat o en els quals han pogut prendre part activa i decisivament.

Del Summer of love a les barricades del barri llatí, del naixement del punk a l’aparició del bloc negre, de Mexico a Rojava, de la ZAD de Notre-Dóna’m-donis *Landes (a França) als moviments d’ocupació de les places, aquests documentals revelaran, des d’un punt de vista original, alguns dels moments estel·lars de la història recent de les lluites socials i polítiques, proporcionant també una nova visió del present de les grans mobilitzacions actuals.

A part de l’interès i de la vigència d’aquests dos nous capítols, ARTE, la cadena francoalemanya, ha decidit no renovar el seu compromís. Malgrat el suport de tots els patrocinadors presents des de l’origen del projecte, estem encara lluny de disposar dels fons necessaris. Aquesta és la raó per la qual hem decidit fer una crida al públic i llançar una campanya participativa de recaptació de fons en la plataforma Ululi.

El primer objectiu fixat a 15 000 euros, ens permetrà acabar les dues pel·lícules de manera que puguin ser vistes per una gran majoria. Els següents objectius seràn garantir la seva visibilitat internacional amb versions en anglès, espanyol o portuguès.

L’existència d’aquestes pel·lícules depèn per tant de vosaltres i de l’èxit d’aquesta
campanya. Com és ben sabut, l’èxit d’una campanya d’aquest tipus també depèn de la seva visibilitat. A aquest efecte, us agrairíem que tinguéssiu l’amabilitat de transmetre aquesta informació :

Parleu d’ella als vostres amics. Compartiu-la en les xarxes socials. Transmeteu-la
en el vostre canal de notícies.
Doneu el que vulgueu o pugueu.
I fer possible que aquests documentals existeixen :
Ni Déu ni amo, una història de l’anarquisme (continuació) dirigida per Tancrède
Ramonet.

Tancrède Ramonet és autor, productor i director de documentals. En 2016, va dirigir Ni Déu ni amo, una història de l’anarquisme. També forma part del grup electro-rock ACHAB. Des de fa mes de 16 anys, Temps noir produeix documentals que graviten entorn a qüestions socials, històriques, artístiques i culturals. Les seves pel·lícules amb continguts forts i grans exigències estètiques, interroguen el món al nostre voltant.

Els seus èxits d’audiència i la seva presència en els festivals més prestigiosos (Cannes, Tribeca, Rotterdam, Lussas, etc.), reflecteixen el desig sempre renovat de Temps noir de conjugar compromís, popularitat i excel·lència. Tancrède Ramonet i Temps noir han obtingut el 2006, el Premi al millor jove productor francès i el 2010, el Premi al millor productor francès.

Enllaç Ululi : www.ulule.com/anarchisme
Enllaç Temps noir : www.tempsnoir.com
Enllaç Facebook : @ndnmanarchisme

Comparteix
 Convertir a ebook |  Enregistrer au format PDF Guardar com pdf

Fer un conmentari

Vols contactar amb la CGT de Catalunya? Aquí tens informació de com afiliar-te. Pots informar-te d'on trobar-nos aquí. Si ho prefereixes pots seguir els nostres perfils de Twitter i Facebook. Consulta aquí el llistat de perfils a les principals xarxes socials.


Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid