Telepizza ens està robant - CGTCatalunya.cat
Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

Telepizza ens està robant
#QueNoTeRobenLaSubida
dilluns 29 de juliol de 2019 / Comunicats / Visites: 830
Menéame

Des de principis d’any l’empresa Telepizza S.A.U. s’està negant a pujar el salari i a adequar-lo al SALARI MÍNIM establert per Llei. Des del principi, en ciutats com Saragossa i Barcelona s’ha intentat solucionar de la forma més ràpida possible, però encara i així l’empresa es nega a negociar.

Les nostres propostes no són altres que l’aplicació del decret llei que estableix un salari mínim de 1050€ i els pagaments per demores que van des de gener fins a la data actual.

En tota Telepizza Espanya el salari avui dia es manté en els 736€. L’única proposta per part algunes franquícies és l’augment de 0,50 €/h BRUTS, (20€ al mes per a un contracte de 50h). Això té parany, i ho expliquem a continuació:

1.- Aquesta pujada de 0,50€/h, no s’acosta al que hauria de ser l’augment real. De fet, segons hem pogut realitzar càlculs mitjançant advocats, la pujada hauria de ser de 1,27€/h.

2.- La pujada de 0,50€/h és una proposta que han tret les franquícies on hi ha forta activitat sindical. Si no ens movem, no veurem un duro.

3.- Aquesta pujada no garanteix cobrar endarreriments, de fet, ni Telepizza ni franquícies s’han mostrat a favor de pagar endarreriments. Si t’en vas de l’empresa, no veus un duro i això que s’estalvien

4.- Ni Telepizza ni Sindicats intercentre (UGT i CCOO) es volen posar a negociar un nou conveni. Sense conveni nou, les taules salarials no es renoven i per tant no cobrem. Des de CGT portem anys exigint que s’estableixi el conveni d’Hostaleria i no aquesta estafa que ens van colar els sindicats d’UGT i CCOO.

5.- No estem solos. Treballadors de Glovo i Deliveroo s’uneixen a aquesta causa. Som un conjunt de treballadors precarizatss. Units som una força imparable.

Per aquests motius companys, des de ciutats com Barcelona, Reus i Saragssa hem decidit llançar vagues i mobilitzacions, promovent un exemple de lluita actiu i animant que des de cada ciutat i poble, s’escolti la veu dels sectors més explotats: Els de servei de menjar a domicili. Som els pitjors pagats d’Espanya. Lluitem per un salari digne.

Contacta’ns -> cgt.telepizza.bcn@gmail.com
#QueNoTeRobenLaSubida

Comparteix
 Convertir a ebook |  Enregistrer au format PDF Guardar com pdf

Fer un conmentari

Vols contactar amb la CGT de Catalunya? Aquí tens informació de com afiliar-te. Pots informar-te d'on trobar-nos aquí. Si ho prefereixes pots seguir els nostres perfils de Twitter i Facebook. Consulta aquí el llistat de perfils a les principals xarxes socials.

Rànquings 365 últims díes
  1. La CGT de Catalunya decidirà l’acció sindical davant del Covid19, aquest dissabte i diumenge
  2. Contra la militarització del Sàhara, referèndum ja!
  3. Motherson Sintermetal products SA presenta un ERO, la CGT li planta cara
  4. CGT Novartis no pensa consentir que es perdi ni una sola de les condicions actuals
  5. D. i Mireia absolució!
  6. La nefasta tornada a l’escola planificada per la conselleria d’ensenyament va directa al fracàs
  7. Sanitàries en lluita, dimecres 17 de Juny de 2020
  8. IQOXE es vol defensar intentant desacreditar els informes i testimonis sobre l’accident del passat gener que serveixen de base a la causa judicial
  9. BALAÑÁ acomiada il·legalment al personal de tots els seus teatres
  10. Convocatòria de vaga a universitats i centres de recerca de tot l’estat pel 21 d’octubre

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid