Comunicat de CGT Manresa davant la repressió de l'estat contra la llibertat d'expressió i moviment - CGTCatalunya.cat
Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

Comunicat de CGT Manresa davant la repressió de l’estat contra la llibertat d’expressió i moviment
dissabte 16 de setembre de 2017 / Comunicats / Visites: 324
Menéame

Des de la Federació Local de Manresa de la CGT volem mostrar la nostra més enèrgica repulsa cap als actes de repressió que està exercint l’estat contra la llibertat d’expressió i moviment del poble.

Aquesta repressió justifica a dia d’avui allò que les anarquistes venim dient des de fa més de 100 anys, que tota forma d’estat està creda per a benefici d’una classe privilegiada sobre un poble sotmès i esclau de múltiples formes i sota banderes que només representen els seus interessos, mai els del poble.

Els útims esdeveniments viscuts a Catalunya ens mostren que l’estat no té cap inconvenient a fer servir tota la maquinària feixista per desestabilitzar o reprimir la llibertat d’un poble.

Els i les anarquistes vam estar, som i serem sempre lluitant a la trinxera de la llibertat i contra l’opressió feixista del règim capitalista imposat. Ens avala la història!

Per això ens afgeim i donem suport de manera ferma a la lluita d’aquelles persones que encara se senten lliures i amb ganes de defensar la llibertat, ja sigui a través d’urnes, manifestacions, mítings o qualsevol de les formes legítimes i justificades de les que disposa una societat lliure.

Queda clar que totes les persones que es consideren lliures han de donar un pas al davant i plantar cara a la bota feixista que torna a trepitjar les llibertats, i clar també el nostre camí... la resistència i lluita, la CGT hi serà.

No passaràn!

16 de setembre de 2017

Federació Local CGT Manresa
https://www.facebook.com/cgtmanresa/

Comparteix
 Convertir a ebook |  Enregistrer au format PDF Guardar com pdf

Fer un conmentari

Vols contactar amb la CGT de Catalunya? Aquí tens informació de com afiliar-te. Pots informar-te d'on trobar-nos aquí. Si ho prefereixes pots seguir els nostres perfils de Twitter i Facebook. Consulta aquí el llistat de perfils a les principals xarxes socials.

Rànquings 365 últims díes

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid