Per les llibertats i contra la repressió - CGTCatalunya.cat
Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

Per les llibertats i contra la repressió
Comunicat de la CGT de Sabadell
divendres 15 de setembre de 2017 / Comunicats / Visites: 257
Menéame

Per les llibertats i contra la repressió

Davant de la situació que s’està vivint les últimes setmanes a Catalunya, la CGT de Sabadell volem manifestar:

- Que la CGT com a organització anarcosindicalista reivindiquem el lliure dret a l’autodeterminació dels pobles i les persones tal i com ho expressen els nostres acords confederals. Entenem que el dret a l’autodeterminació no hauria de passar per decidir sobre la construcció d’un nou Estat, sinó per la construcció d’una societat lliure d’estructures estatals i d’explotació, lliure de capitalisme i patriarcat on els i les treballadores siguem els actors i actrius principals de la presa de decisions.

- Que, per nosaltres, tot i les més que raonables mancances que veiem al Referèndum proposat pel Parlament pel proper 1 d’octubre, considerem que defensar el dret a l’autodeterminació no pot ser mai objecte de repressió.

- Considerem un atac intolerable a les llibertats col·lectives el procés repressiu que l’Estat ha iniciat, amb suspensió i limitació de drets, escorcolls i registres a mitjans de comunicació i ordres judicials i amenaces d’arrest.

- És per això que, des de la Federació Local de Sabadell, estarem sempre al costat del nostre poble, de la classe treballadora. Seguirem lluitant, com hem fet sempre, contra qualsevol tipus de repressió de l’Estat, tingui la bandera que tingui. Fem una crida a tota la nostra afiliació i militància a defensar els nostres drets i llibertats al carrer i als centres de treball. Només amb l’autoorganització i la lluita podrem fer front a la repressió estatal i avançar cap a una societat plenament lliure.

15 de setembre del 2017

Secretariat Permanent de la Federació Local de la CGT de Sabadell

https://cgt-sabadell.blogspot.com.es/2017/09/per-les-llibertats-i-contra-la-repressio.html

Comparteix
 Convertir a ebook |  Enregistrer au format PDF Guardar com pdf

Fer un conmentari

Vols contactar amb la CGT de Catalunya? Aquí tens informació de com afiliar-te. Pots informar-te d'on trobar-nos aquí. Si ho prefereixes pots seguir els nostres perfils de Twitter i Facebook. Consulta aquí el llistat de perfils a les principals xarxes socials.

Rànquings 365 últims díes

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid