Homenatge a Joan Peiró a Mataró - CGTCatalunya.cat
Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

Homenatge a Joan Peiró a Mataró
dijous 20 de juliol de 2017 / Notícies / Visites: 701
Menéame

Aquest any es compleixen 75 anys de l’assassinat de Joan Peiró en mans dels franquistes (feixistes). I per homenatjar-lo diverses entitats hem anat fent i seguirem fent en llarg de l’any 2017 més activitats i actes en homenatge en Joan Peiró.

El sindicat Confederació General del Treball del Maresme hem organitzat i portarem a cap els següents actes i activitats en homenatge Joan Peiró els quals tot seguit exposem.

- Del 18 el 21 de juliol del 2017 exposició fotogràfica i d’escrits de Joan Peiró, llegat històric. Mataró, C/Santa Rita nº1.

- El dia 21 de juliol del 2017 visita guiada a exposició Joan Peiró:
Aquesta setmana divendres 21 de juliol organitzem dues visites guiades a l’exposició de fotos i publicacions de Joan Peiró on explicarem la història del camarada Joan Peiró i Belis a través de les fotos i escrits de l’exposició. La visita guiada durada 20 / 25 minuts i seguida d’un col·loqui on cada un/una pugui dir la seva i intercanviar opinions i idees obrint una mica de debat sobre Joan Peiró i la lluita que va portar en defensa dels drets socials i laborals.
Les visites guiades seran a les següents hores.
Una serà a les 11:30h del matí i l’altra a les 17:30h de la tarda.

- El mateix dia 21 de juliol del 2017 a les 19:45h xerrada (conferència): L’escola Racionalista. Mataró, Joan Carles Benito com a ponent. C/Santa Rita nº1.
- A les 21h sopar popular i festa (música variada). Sopar 4 Euros per persona pizza + beguda. Mataró, C/Unió nº38.

CGT del Maresme
Mataró, juliol de 2017

Comparteix
 Convertir a ebook |  Enregistrer au format PDF Guardar com pdf

Fer un conmentari

Vols contactar amb la CGT de Catalunya? Aquí tens informació de com afiliar-te. Pots informar-te d'on trobar-nos aquí. Si ho prefereixes pots seguir els nostres perfils de Twitter i Facebook. Consulta aquí el llistat de perfils a les principals xarxes socials.


Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid