La CGT HP lliura 700 quilos d'aliments a les PAH de Sabadell, Rubí i Badia del Vallès - CGTCatalunya.cat
Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

La CGT HP lliura 700 quilos d’aliments a les PAH de Sabadell, Rubí i Badia del Vallès
diumenge 22 de gener de 2017 / Comunicats / Visites: 267
Menéame

El passat 20 de gener des de la secció sindical de la CGT a HP vam fer lliurament de 700 quilos d’aliments a representants de les PAH de Badia del Vallès, Rubí i Sabadell, ciutats del cinturó industrial de Barcelona, fortament castigades per la crisi econòmica. Les aportacions han estat possibles gràcies a la solidaritat de la plantilla en la 8a campanya de recollida organitzada per la CGT.

Aquestes aportacions són imprescindibles. Una companya de la PAH ens va estar explicant, que dos dies abans, una mare de dos fills a la comarca del Baix Llobregat es va suïcidar davant el desnonament que s’anava a realitzar aquest mateix divendres. El responsable d’aquest nou assassinat és el Banc Santander. La PAH està ajudant en el necessari acompanyament als dos nens davant aquesta horrible desgràcia.

Ens van explicar que la qualitat en els aliments proporcionats per ONGs estava baixant, sent més habitual la presència d’aliments caducats i la introducció de ’mata-gana’ com xiclets i caramels en les aportacions.

Vam perdre el compte de les vegades que van donar les gràcies a la plantilla de HP. Un dels casos que ens van comentar donarà una tremenda alegria, és un pare de família amb dificultats per a la recollida d’aliments que, desnonat, ha ocupat un pis abandonat al costat dels seus fills. Va haver-hi queixes del clientelisme que realitzaven alguns ajuntaments en la gestió d’ajudes.

És a dir: l’anomenada ’recuperació’ és només una faula en forma d’ocupacions precàries i subsalaris que ha consolidat el drama en tot l’estat espanyol.

Per la nostra banda els hem fet saber que comptin amb la plantilla de HP quan ho necessitin, que ens cridin i respondrem quan sigui necessari. Que el nostre no és caritat, sinó solidaritat entre treballadors, allò que ens fa forts com a col·lectiu.

Aquesta setmana comptarem amb noves aportacions que farem arribar directament a la PAH de nou.

Volem finalitzar amb un record. La que va ser parella del nostre benvolgut company de la secció de la CGT a HP Jaume Pujol, mort sobtadament fa uns mesos, va donar una important quantitat de diners en el seu nom per a la compra d’aliments. És aquesta barreja de tristesa i de tenir molt present que a aquest món li falten molts Jaumes.

Secció Sindical CGT HP
https://twitter.com/CGT_HP

http://cgtinformatica.org/content/cgt-en-hp-entrega-700kgs-de-alimentos-la-pah

Sabadell

Badia

Rubí

Comparteix
 Convertir a ebook |  Enregistrer au format PDF Guardar com pdf

Fer un conmentari

Vols contactar amb la CGT de Catalunya? Aquí tens informació de com afiliar-te. Pots informar-te d'on trobar-nos aquí. Si ho prefereixes pots seguir els nostres perfils de Twitter i Facebook. Consulta aquí el llistat de perfils a les principals xarxes socials.

Rànquings 365 últims díes

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid