[Descàrrega] Edició de la Breu Guia d’Autodefensa Laboral per a Precàries de CGT País Valencià i Múrcia - CGTCatalunya.cat
Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

[Descàrrega] Edició de la Breu Guia d’Autodefensa Laboral per a Precàries de CGT País Valencià i Múrcia
dimarts 20 d'octubre de 2015 / Acció Sindical / Visites: 425
Menéame

[Descàrrega] Edició de la Breu Guia d’Autodefensa Laboral per a Precàries de CGT País Valencià i Múrcia

Des del Comité Confederal de CGT del País Valencià i Murcia hem editat la Breu Guia d’Autodefensa Laboral per a Precàries; una petita, senzilla i útil guia, que pretén dotar d’informació i eines de lluita i apoderament al que ja és el sector majoritari de la classe treballadora: el precariat.

Feines sense contracte, llargues jornades laborals, menys salari i uns cada vegada més escassos drets laborals, en definitiva, una major precarietat laboral i social és la trista realitat de la major part de la classe treballadora, on quasi un 20% de les persones treballadores ja viuen sota el llindar de la pobresa.

Es per això que editem aquesta Guia i la fiquem a disposició de tota la Confederació Territorial de CGT del País Valencià i Murcia, així com a l’abast de tota la societat, de manera que qualsevol associació o col·lectiu interessat del País Valencià o Murcia puga rebre-la o realitzar una presentació de la Guia, sense cap cost. És necessari de dotar-nos d’eines i recursos de lluita i organització col·lectiva per combatre la precarietat i aconseguir major dignitat a la nostra feina i la nostra vida.

A més, aprofitem per penjar la Guia en aquesta pàgina de manera que us la pugueu descarregar de manera totalment gratuïta, així com compartir-la i donar-li difusió.

Des d’aquestes línies volem agrair a les companyes de CGT-Catalunya, qui editaren la Guia en primer lloc, així com a la secció sindical de CGT-Universitat de València, els Serveis Jurídics i l’Equip de Comunicació de CGT-PV i M per tota la seua col·laboració i esforç per fer possible que la Guia d’Autodefensa Laboral per a Precàries siga una realitat.

Per tal de rebre informació, consultar la disponibilitat d’exemplars, organitzar una presentació, etc... podeu ficar-vos en contacte a través del correu spcgtpvm.formacion@gmail.com o al telèfon 692739441.

Us podeu descarregar la Breu Guia d’Autodefensa Laboral per a Precàries, editada per CGT del País Valencià i Murcia, en valencià i castellà, clicant els PDF o anant a Slideshare:

Secretaria de Formació de CGT del País Valencià i Murcia

En valencià:

http://www.slideshare.net/CGTPV/breu-guia-laboral-dautodefensa-per-a-precries-valenci
Descarrega-te-la en valencià:
http://cgtcatalunya.cat/IMG/pdf/guialaboralcgt-pvvalenciw-151019095728-lva1-app6891_1_.pdf

En castellà:

http://www.slideshare.net/CGTPV/pequea-gua-laboral-de-autodefensa-laboral-para-precarias-castellano

Descarrega-te-la en castellà: http://cgtcatalunya.cat/IMG/pdf/guialaboralcgt-pvcastellanow-151019100012-lva1-app6892.pdf

http://www.cgtpv.org/Descarrega-Edicio-de-la-Breu-Guia-d-Autodefensa-Laboral-per-a-Precaries-de-CGT.html

Més informació:

Crèdits:
Aquesta BREU GUIA D’AUTODEFENSA LABORAL PER A PRECÀRIES és una reedició per a el País Valencià i Múrcia de la realitzada per les Secretaries de Formació, Jurídica, Salut Laboral i Comunicació de la CGT de Catalunya.

Agraïm al Comitè Confederal de CGT de Catalunya la seua disponibilitat per a fer-la possible i que siga també un projecte del Comitè Confederal del País Valencià i Múrcia.

El nostre agraïment a la Secció Sindical de CGT de la Universitat de València per la seua adaptació al valencià. També als Serveis jurídics de CGT de les Federacions Locals de València i de Múrcia per l’assessorament i ajust a les legislacions del nostre àmbit territorial.

Revisat i maquetat per l’Equip de Comunicació de CGT-PV.

Disseny original de coberta, contraportada i il·lustracions: Roser Pineda, de la Federació d’Ensenyament de la CGT de Catalunya.

www.cgtpv.org

Comparteix
 Convertir a ebook |  Enregistrer au format PDF Guardar com pdf
titre documents joints

Fer un conmentari

Vols contactar amb la CGT de Catalunya? Aquí tens informació de com afiliar-te. Pots informar-te d'on trobar-nos aquí. Si ho prefereixes pots seguir els nostres perfils de Twitter i Facebook. Consulta aquí el llistat de perfils a les principals xarxes socials.

Rànquings 365 últims díes

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid