Barcelona: Jornades No al TTIP el 10 i 11 d'octubre amb el lema “Sobirania segrestada - Drets en perill" - CGTCatalunya.cat
Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

Barcelona: Jornades No al TTIP el 10 i 11 d’octubre amb el lema “Sobirania segrestada - Drets en perill"
dilluns 6 d'octubre de 2014 / Comunicats / Visites: 464
Menéame

No al Tractat de Lliure Comerç entre els Estats Units i la Unió Europea

En el marc del Día d’Acció Global contra el TTIP i el Fracking, la Campanya "No al TTIP" de Barcelona ha organitzat unes jornades contra el Tractat de Lliure Comerç entre els Estats Units i la Unió Europea (Transatlantic Trade and Investment Partnership- TTIP).

Les jornades, que porten per lema “Sobirania segrestada - Drets en perill", es duran a terme a l’Aula Magna de la Universitat de Barcelona i a la Sala Raval del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) els dies 10 i 11 d’octubre.

Una reflexió crítica i informada sobre els impactes del Tratactat de Comerç i Inversions que negocien actualment els Estats Units i la Unió Europea (TTIP) en àmbits molt diferents.

Comptarem amb la participació de: Susan George (Transnational Institute y Attac, França), Rosa Guillén (Marxa Mondia de Dones i Grupo de Género y Economía, Perú), Francisco López Bárcenas (Mèxic), Courtenay Lewis (Sierra Club, Estats Units), Alessa Hartman (Foro de Medio Ambiente y Desarrollo, Alemanya), Pablo Sánchez (EPSU - Brussel·les), Albert Recio (professor d’economía), Teresa Salvador (delegada sindical de Panasonic), Eloi Badia (Campanya "Aigua es Vida"), Luis Capacete (Federació d’Associacions en defensa de la sanitat pública), un/a representant del Grup de Recerca sobre Exclució i Control Social de la Universitat de Barcelona i de la Marea Groga; Lidia Senra (Sindicato Labrego Galego y diputada al Parlament Europeu), Blanca Ruibal (Amigos de la Tierra, Estat espanyol), Carles Seijó i Llorenç Planagumà (Consorci per la Sostenibilitat Territorial), Carlos Sánchez Mato (Attac i PACD Madrid), Ricard Fernández (gerent de la Cooperativa Suara, Barcelona), Simona Levi (X.net - acceso libre a la información y neutralidad de la red, democracia en red y tecnopolítica), Carlos Sánchez Almeida (advocat especialista en propietat intel·lectual), Ska Keller (Partit Verd Europeu), y Pablo Cotarelo (Ecologistes en Acció i Campanya estatal "NO al TTIP").

PROGRAMA DE LES JORNADES

INSCRIPCIONS (fins el 8 d’octubre)

Més informació:
- barcelona.no.ttip@gmail.com
- http://bilaterals.org/?-TTIP-&lang=es
- http://www.stop-ttip-ceta-tisa.eu/es/

Organitza: Campanya "NO al TTIP"
Col·laboren: GRECS, CCCB, Universitat de Barcelona

>>> Cartells en documents adjunts.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Y5UjtGqWXWs

Comparteix
 Convertir a ebook |  Enregistrer au format PDF Guardar com pdf
Carpeta
Cartell Jornades No TTIP Programa Jornades No TTIP

Fer un conmentari

Vols contactar amb la CGT de Catalunya? Aquí tens informació de com afiliar-te. Pots informar-te d'on trobar-nos aquí. Si ho prefereixes pots seguir els nostres perfils de Twitter i Facebook. Consulta aquí el llistat de perfils a les principals xarxes socials.

Rànquings 365 últims díes

Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid