Comunicat de suport al CSA de CAN VIES del Comitè d'empresa de METRO de Barcelona - CGTCatalunya.cat
Què és la CGT | On trobar-nos | Afiliació | Butlletí
C/ Burgos 59, baixos - 08014 Barcelona - Telèfon: 935 120 481 - http://www.cgtcatalunya.cat - spccc@cgtcatalunya.cat

Comunicat de suport al CSA de CAN VIES del Comitè d’empresa de METRO de Barcelona
divendres 30 de maig de 2014 / Comunicats / Visites: 343
Menéame

Aquest Comitè d’empresa vol mostrar la seva màxima repulsa al desallotjament i posterior enderrocament de l’edifici, històric per a nosaltres, on estava situat el CSA CAN VIES.

Després de servir des de mitjan segle passat com a Ambulatori per als treballadors de Metro i com a locals sindicals fins a l’any 1994, aquest edifici a partir de llavors va passar a formar part de la vida social del barri de Sants.

Un grup de joves que reivindicaven el dret a la recuperació d’edificis vuits, van ocupar CAN VIES i ho van omplir de vida, projectes comunitaris i autogestió, per posar en pràctica l’organització popular als barris.

Durant 17 anys la seva incorporació al teixit social del barri és impossible d’amagar ni pels seus més acèrrims detractors, hi ha milers de veïns que ploren la seva pèrdua.

Aquest Comitè d’empresa, rebutja l’afany especulatiu de l’Ajuntament i la Direcció de Metro, així com les formes i les presses injustificades per derrocar aquest edifici, emparant-se en què serà ZONA NO EDIFICABLE, una promesa com d’altres que pot ser incomplida per aquests dos ens.

Des d’aquest Comitè d’empresa fem una crida de SOLIDARITAT a tots els treballadors en general i específicament als de Metro, perquè recolzin a les persones i organitzacions populars que lluiten per una Barcelona pels que la viuen i no solament pels que la visiten, així com per aquells que buscant espais de LLIBERTAT sofreixen la repressió.

TOTS/ES SOM CAN VIES
CAN VIES NO ES TOCA !!!

Comitè d’empresa de METRO de Barcelona

Barcelona, 30 de maig de 2014.

Més informació:

- TWITTER CGT METRO BCN

- WEB CGT METRO BCN

Comparteix
 Convertir a ebook |  Enregistrer au format PDF Guardar com pdf

Fer un conmentari

Vols contactar amb la CGT de Catalunya? Aquí tens informació de com afiliar-te. Pots informar-te d'on trobar-nos aquí. Si ho prefereixes pots seguir els nostres perfils de Twitter i Facebook. Consulta aquí el llistat de perfils a les principals xarxes socials.


Llicència de Creative Commons Subjecta a una llicència de Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 2.5 de Creative Commons
Lloc desenvolupat amb SPIP 3.2.3 [20352] | Squelette basat en el tema visual dissenyat per Fuksia
Webmaster - webcat@cgtcatalunya.cat | RSS | XHTML vàlid